Beoordelingen Autobedrijf Bousema & Wiechers

8,7
20 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Coes uit Hellendoorn

25-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettig bedrijf. Verwachtingen worden helder gecommuniceerd. Afspraken worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Rene

16-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige communicatie, servicegericht bedrijf en uiteindelijk een goede deal gesloten. Ik ben zeer content met de aangekochte C50.


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Amsterdam

15-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigenaren zijn prettig en gemakkelijk in de omgang. Communicatie verliep eerlijk en transparant. Dit gaf veel vertrouwen voor de koop. Daarnaast een goede en eerlijke prijs. Kortom prettig zaken gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Groningen

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een goede tweedehands auto en een stukje advies. Ik ben erg goed en vakkundig geadviseerd, blij met de aanschaf van de V70 en heb er een goed gevoel bij.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Noord-Brabant

19-02-2019
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn eerste contact gehad. Auto tijdens proefrit reed goed. Na overgang tot koop en terugweg naar huis begonnen de problemen.

De achteras begon de piepen. Direct gebeld en er werd verteld dat dit een veel voorkomend problem was en dat de kosten wel zouden meevallen. Oke op goed vertrouwen verder naar huis gereden en gelijk naar de garage. Wat bleek, de rubber moeten worden vervangen. De auto verder nagekeken bleek de pakkingsset en kleppendeksel te lekker. Om het nog af te maken was de rechtervoorband 1.6 bar (normaal 2.7) bij thuiskomst en een paar dagen later bleek ook nog eens de voorruit te lekken.

Al met al een slechte ervaring..!!


Marcel uit Gramsbergen

04-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar weken geleden een mooie S60 gekocht. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit. Na een dag mankement tegengekomen, aandrijfas was stuk. Kosteloos verholpen. Goede service, aardige verkopers. Al met al zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Lindert uit Hoogerheide

12-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij hun een erg mooie v70 2.4i gekocht.

Keurige auto met historie. Aardige mensen die je de auto laat bekijken en rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Derk uit Hoenderloo

13-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo v40 uit 2004 gekocht. Na 2 dagen bleek de auto koelvloeistof te lekken, maar onbekend waar. Telefonisch contact gehad en toen kon ik de auto terugbrengen voor reparatie (kosteloos). Heel dankbaar dat autobedrijf Bousema & Wiechers mij zo geholpen heeft.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Apeldoorn

08-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst in showroom, duidelijke communicatie. Uiteindelijk prima, gebruikte Volvo aangeschaft, met goede inruilprijs voor eigen auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Zwolle

28-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb hier een nieuwe Volvo verkocht. De hulp en deskundigheid is goed te noemen. Daarbij straat de zaak kwaliteit en kunde uit.


Ja, ik beveel dit aan