Beoordelingen Autobedrijf Bousema & Wiechers

9,0
14 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Lindert uit Hoogerheide

12-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij hun een erg mooie v70 2.4i gekocht.

Keurige auto met historie. Aardige mensen die je de auto laat bekijken en rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Derk uit Hoenderloo

13-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo v40 uit 2004 gekocht. Na 2 dagen bleek de auto koelvloeistof te lekken, maar onbekend waar. Telefonisch contact gehad en toen kon ik de auto terugbrengen voor reparatie (kosteloos). Heel dankbaar dat autobedrijf Bousema & Wiechers mij zo geholpen heeft.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Apeldoorn

08-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst in showroom, duidelijke communicatie. Uiteindelijk prima, gebruikte Volvo aangeschaft, met goede inruilprijs voor eigen auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Zwolle

28-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb hier een nieuwe Volvo verkocht. De hulp en deskundigheid is goed te noemen. Daarbij straat de zaak kwaliteit en kunde uit.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Harderwijk

26-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop auto bleken er verborgen mankementen te zijn. Dit is snel en perfect opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Zwolle

23-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf en vriendelijke mensen.
Goed geholpen met de aankoop van een s80.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Blaricum

30-01-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig en adequaat geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Lievelde

28-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige verkopers, niet opgedrongen. Liefhebbers van Volvo’s. Zeer ontspannen sfeer met veel tijd voor koetjes en kalfjes, auto (Volvo XC90) is tot nu toe (1 dag in bezit) uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Heerenveen

28-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met passie voor het merk Volvo , en dat stralen de beide eigenaren ook uit.
Eigentijds bedrijf met mooie goed gedocumenteerde auto's geeft een goed en vertrouwd gevoel om hier een auto te kopen. Ik ben met de XC 70 zeer content.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig personeel, vriendelijk en meedenkend. Tot nu toe een hele goede occasion voor niet te veel geld kunnen kopen. Hopelijk heb ik de garantievoorwaarden niet nodig. :)


Ja, ik beveel dit aan