Beoordelingen Autobedrijf Bovenkamp V.O.F.

8,8
226 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 226 beoordelingen

GHJ uit Stwggerda

16-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk ontvangst. Wat de reden er ook is voor je bezoek. Al is het voor een kopje koffie


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Lelystad

22-01-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

MJH uit Noordwolde FR

14-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bovenkamp is een heel prettige garage. Recent een 30K beurt uitgevoerd. Geheel volgens het boekje, met keurige checklist. Alles geheel volgens afspraak en kosten conform de FIAT kostenoverzichten voor een dergelijke beurt.
Echt een bedrijf waar je je auto met vertrouwen achterlaat.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2016
6,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit DIEVER

22-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tjarco uit Nijeveen

05-07-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Denken altijd mee. Erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee punto's en een panda bij Bovenkamp weg, altijd keurig afgeleverd en perfecte service.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Lelystad

12-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aanschaf auto in april, perfecte afhandeling, alle wensen/opmerkingen zijn opgelost bij aflevering. Na 4 maand storing stuurbekrachtiging, Dit is op eerstvolgende dag verholpen, volledig onder garantie. Prettige klantenservice, ritje vanuit Sneek meer dan waard. Pluim!!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Leeuwarden

01-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende Service en binnen de gestelde norm de reparatie verwerkt. Ik woon in Leeuwarden en ben altijd bereid extra te rijden voor de goeie service en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan