Beoordelingen Autobedrijf Broeders

9,0
155 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Anoniem

10-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Volvo V40 D4 gebracht voor een onderhoudsbeurt.

Tegenvaller was wel dat de complete distributie vervangen moest worden.
Lag niet aan het autobedrijf, maar aan Volvo die zeer recent de vervangings-interval ervan flink heeft teruggebracht.

Onderhoud en reparatie zijn wel vakkundig uitgevoerd met een uitgebreide uitleg over de vervangen onderdelen in het bijzijn van de oude onderdelen. Waterpomp bleek lekkage-sporen te vertonen, dus toch goed dat het vervangen werd.

Auto is nu helemaal tiptop in orde en ik kan er met een gerust hart weer vele km's tegenaan.

Goed bedrijf met een informele sfeer en mensen die verstand van zaken hebben en liefde voor het vak.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Vlijmen

29-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het adres in Brabant voor klantvriendelijke professionele hulp. Alles klopt: service, vertrouwen en kwaliteit. Een aanrader. Na een bezoekje kun je weer veilig met je Volvo op weg.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit loon op zand

25-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

marijke uit haaren

29-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit Vlijmen

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snel en vakkundig geholpen me wat reparaties en APK voor mijn Volvo V70


Ja, ik beveel dit aan

ilse uit Breda

17-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service en altijd goed geprijsd, Geen dure reparaties en extra kosten gewoon duidelijke afspraken. als er extra zaken uit een apk komen wordt je netjes gebeld. kom al jaren bij deze garage en heb al veel mensen verwezen. Maandag gaat mijn Mitsubishi Spacestar er weer naar toe voor zijn jaarlijkse APK en ik maak mij geen zorgen ik weet dat ik goed geholpen wordt


Ja, ik beveel dit aan

ilse uit Breda

17-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service en altijd goed geprijsd, Geen dure reparaties en extra kosten gewoon duidelijke afspraken. als er extra zaken uit een apk komen wordt je netjes gebeld. kom al jaren bij deze garage en heb al veel mensen verwezen. Maandag gaat mijn Mitsubishi Spacestar er weer naar toe voor zijn jaarlijkse APK en ik maak mij geen zorgen ik weet dat ik goed geholpen wordt


Ja, ik beveel dit aan

F.M. uit Culemborg

01-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oisterwijk

21-11-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende en zeer prettige ervaringen sinds vele jaren.
Deskundige toelichtingen bij iedere vorm van onderhoud.
Altijd mogelijkheden voor afspraak op korte termijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Hilvarenbeek

20-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en zeer deskundig.
Echte volvo specialisten.


Ja, ik beveel dit aan