Beoordelingen Autobedrijf Broeders

9,2
191 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 191 beoordelingen

Frans uit Made

22-05-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Trudy uit Breda

18-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Cordez uit Breda

11-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en service gericht bedrijf. Kom er al jaren en ben zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Geertruidenberg

11-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en eerlijk bedrijf. Al jaren klant met grote tevredenheid. Zeker aan te raden voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-05-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hoge deskundigheid, vriendelijkheid en inzichtelijkheid qua kosten. Wordt echt best gedaan om goede onderdelen voor beste prijs te regelen. Ik beveel garage bij al mijn vrienden aan.

Verbeterpuntje ligt in klantgerichtheid van service. Was fijner als echt gevraagd wordt wat wensen van klant zijn en deze alle genoteerd worden. Bij ophalen navragen of zo alles naar wens gedaan is.
Wij willen bijvoorbeeld ook een onderdeel vervangen omdat het voor ons fijner zou zijn, zonder dat het nog echt stuk is. Aangezien wij voor reparatie komen is deze uitgevoerd (vakkundig!) maar was nergens echt ruimte om naar deze extra te vragen, alhoewel ik er graag voor betaald had.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hooge Zwaluwe

04-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima probleem analyse m.b.t. een storing van het motormanagementsysteem. Een juiste interpretatie van de storing heeft me ’n onnodig kostbare reparatie uitgespaard🙂 Ook is de grote beurt aan mijn auto prima uitgevoerd “alles erop en eraan tegen ’n prima prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit Breda

02-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super vriendelijk, weinig wachttijd , mijn auto word altijd prefect gemaakt ,


Ja, ik beveel dit aan

Kyra uit Tilburg

01-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een hele fijne en goed ervaring. Perfect geholpen en een betere begeleiding bij een auto kopen kan ik me niet bedenken!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Breda

01-05-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Stefaan uit Denderhoutem

29-04-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een tweedehandswagen gekocht via dit bedrijf. Na een paar mails te hebben verstuurd ging ik een kijkje nemen. Wagen leek me in orde en na een testrit toen besloten de wagen te nemen. De week erna de wagen gekocht en met speciale platen naar België gereden. Toen ik thuiskwam merkte ik dat de ruit van de passagier niet volledig tot beneden ging. Toen ik een bericht hierover stuurde kreeg ik opeens niets van reactie meer. Enkele dagen nadien nogmaals geprobeerd zonder succes. Na 30 dagen geen antwoord te hebben gekregen op mijn vragen vind ik dit absoluut geen service na verkoop en kan ik dus geen goeie score aan dit bedrijf toekennen.