Beoordelingen Autobedrijf Broekmans B.V.

8,7
214 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
191 t/m 200 van 214 beoordelingen

nicole uit maasbree

05-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn, vriendelijk, en laagdrempelig bedrijf. Ik was eerst bij een groot garage bedrijf, dit kleiner bedrijf bevalt veel beter. Contact is veel persoonlijker en vriendelijker!


Ja, ik beveel dit aan

paul uit venlo

04-11-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jan uit westeringlaan 27

18-10-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Tegelen

14-10-2013
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend, Autobedrijf Broekmans is al meerdere jaren mijn vaste garage en heeft in bijna alle gevallen mij kunnen helpen. Bij gevallen waar dit niet kon heb ik een duidelijke en inhoudelijke verklaring gekregen van wat er wel kon en waar de beperking lag.
Steekwoorden welke o.a. van toepassing zijn op Autobedrijf Broekmans:
- Servicegericht;
- Klantvriendelijk;
- Correct;
- Kostenbewust;
- Kennis van zaken;
- Persoonlijke benadering, (ik ben als klant op voornaam bekend binnen het bedrijf wat voor mij eens te meer de goede relatie klant-dienstverlener onderstreept.)
Autobedrijf Broekmans heeft mij


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb prima ervaringen met het bedrijf en helemaal niets te klagen! Ik zou zeggen, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

ton uit venlo

13-06-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ge uit Maasbree

30-05-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicegericht en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

nicole uit maasbree

21-05-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kan er nog niet veel over zeggen, was namelijk mijn 1e bezoek. Zat voorheen bij de peugetdealer in venlo.Maar wat me meteen al opviel is de gemoedelijke en vriendelijke sfeer! Heel belangrijk. In venlo was het altijd heel zakelijk en niet persoonlijk.Bij jullie voelde het meteen een stuk gemoedelijker/toegankelijker. Aan de balie erg vriendelijk geholpen! Via mijn vader die de auto ook bij jullie in onderhoud heeft bij jullie gekomen, ook hij is heel erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Cathalijne uit Baarlo

16-05-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Maasbree

13-05-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan