Beoordelingen Autobedrijf Budel

9,0
192 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 192 beoordelingen

Anoniem

25-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kundig, betrouwbaar, snel en geduldig.
Geen vraag is teveel !!


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Utrecht

22-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een consult in het buitenland (niets gevonden, wel betalen) bij Budel meteen een goede diagnose, reparatie en een schappelijke prijs. En uitleg!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Utrecht

10-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles prima. Duidelijke communicatie en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

I. uit Utrecht

03-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals altijd, vriendelijk, professioneel, kundig meedenkend en top service !


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Vleuten

25-02-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant bij Budel en met goede reden. Dit keer een motor probleempje, snelle diagnose en dito bestelling van onderdeel.


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit MAARSSENBROEK

20-02-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer net en vakkundig autobedrijf. Wij komen er al jaren en dit bedrijf denkt echt met de klant mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fcj uit De meern

06-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super snel geholpen en het probleem Verholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Utrecht

01-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dinsdagochtend auto weggebracht voor reparatie schade achterbumper. Kreeg woensdagmiddag al telefoontje dat auto gereed was. Schade perfect gerepareerd en tevens werd vermeld dat aan de andere zijde van de bumper ook schade was geconstateerd en dit kosteloos was meegenomen.
Buitengewoon vriendelijke en correcte behandeling en werd ook tijdens reparatie op de hoogte gehouden over tijdstip wanneer de auto gereed zou zijn. Kortom: vakmensen en zeer aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Dion uit Utrecht

25-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede snelle en zeker betrouwbare service


Ja, ik beveel dit aan