Beoordelingen Autobedrijf Budel

9,1
276 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
261 t/m 270 van 276 beoordelingen

ronald uit de meern

08-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een vakgarage, waar ik op prettige en correcte wijze iedere keer geholpen word. Alles gebeurt in goed onderling overleg, nooit verrassingen achteraf. Komplimenten aan het hele team van autobedrijf Budel!


Ja, ik beveel dit aan

Cag de klerk uit Utrecht

01-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede servive en klantvriendelijk en correct


Ja, ik beveel dit aan

Cag de klerk uit Utrecht

01-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede servive en klantvriendelijk en correct


Ja, ik beveel dit aan

Mietsy uit Utrecht

26-02-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: gisteren vreemd geluid van de motor. langs garage gereden,probleem uitgelegd. ik werd meteen geholpen. super vind ik dit.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Tiel

25-02-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Utrecht

19-02-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autobedrijf Budel is een vanouds zeer vertrouwd bedrijf waar het contact met de klant centraal staat en waar je nog deskundig en tegen een redelijk tarief geholpen word.
Ik beveel dit bedrijf dan ook bij andere aan


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Vleuten

19-02-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hallo,

Ik ben nog niet zo lang klant bij jullie, maar ik kwam ooit voor een beschadiging en dat gaf me een klantvriendelijk gevoel, dus ik ben overgestapt.
Ik ben daarna nog een paar keer langs geweest voor kleinigheden en ik word serieus genomen en niet gekleineerd als die domme blonde.
Tot nog toe ben ik erg tevreden, vrees niet ik heb mijn hart op mijn tong dus ik zal het altijd aangeven als ik niet tevreden ben !!!

Groet Ellis Huisman


Ja, ik beveel dit aan

E. J. uit MAARSSEN

17-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf Budel in DeMeern. Zelfs al klant bij Rob Braaksma en zijn team toen hij nog op de Rijksstraatweg in het "kleine" pand begon met zijn bedrijf. Ik wens hem daarom veel succes en hoop nog jaren klant te blijven!


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit De Meern

23-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Is gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit De Meern

17-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen al jaren bij autobedrijf Budel, de service is super. We zullen de komende jaren onze auto dus ook zeker in onderhoud laten bij autobedrijf Budel


Ja, ik beveel dit aan