Beoordelingen Autobedrijf Burgering

9,4
18 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Willem uit Beverwijk

23-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nu weer een nieuwe auto gekocht .was niet te krijgen maar ze hebben het toch weer geregeld. Daarom ga ik voor dit bedrijf geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Heemskerk

30-04-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vakmannen en lekker gewoon. Mijn onderdeel was bij hen besteld en zou bij een ander geplaatst worden. Die zat vol t i t na een week. Ik terug naar Burgering, die plaatsten het dezelfde middag nog. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Heemskerk

09-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al zoveel jaren vaste klant, altijd goede service en nooit is iets teveel. En meerdere auto's gekocht tot volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Hank uit Beverwijk

25-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Burgering.


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Touzac frankrijk

12-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onze auto iis daar de eerste jaren in onderhoud geweest,wij hebben hem bij een ander bedrijf gekocht maar met al mijn vragen kon ik ze altijd bellen.
Perfecte en vriendelijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk en Annet uit IJmuiden

09-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fantastisch familiebedrijf met kennis van zaken ! Wij zijn al jaren klant van Marco en Leo, wij worden altijd vriendelijk geholpen, zij staan voor je klaar en overleggen altijd. Een topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Beverwijk

20-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed !!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Heemskerk

20-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cees-Jan uit Heemskerk

15-06-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf,
Goud eerlijke deskundige top service.


Ja, ik beveel dit aan

michael uit heemskerk

08-05-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waar vind je nog een garage, waar je nog als klant, behandeld wordt......hier dus. Burgering staat voor eerlijk, deskundig, en absoluut betaalbaar. Vaste klant erbij hoor.

En mijn volgende auto, voiture......tja bij jullie vandaan.


Ja, ik beveel dit aan