Beoordelingen Autobedrijf C. van der Maat B.V.

8,5
1126 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 1126 beoordelingen

E J uit HOORN

23-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

TINEKE uit 1613lg grootebroek

22-06-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed


C.A. uit Hoorn

22-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit BLOKKER

13-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekende dienstverlening; tekst en uitleg over de gedane klus; afspraken worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hoorn

12-06-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Als gevolg van problemen bij het starten een afspraak gemaakt voor doormeting van accu. De volgende dag kon ik al terecht en is het probleem snel vastgeslteld en verholpen tegen de vooraf gestelde prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Winkel

12-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wegens tijdsdruk van mijn kant ging de monteur zelfs verder in zijn verdiende pauze om mijn Citroen cactus op tijd af te hebben zodat ik mijn afspraak kon opvolgen.
Superservice, maak je nog weinig mee....


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Westbeemster

12-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen met autobedrijf Van der Maat zijn heel positief. Zowel met de serviceafdeling als de verkoop-afdeling.
Het laatste bezoek was voor een onderhoudsbeurt. Vlotte en prettige manier van te woord staan.
Er zijn garagebedrijven dichter bij ons huis, maar gezien mijn positieve ervaringen blijf ik klant van Van der Maat.


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Amsterdam

12-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie communicatie, betrouwbaar, duidelijk en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit AMSTERDAM

07-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed en netjes


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Hoorn

06-06-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan