Beoordelingen Autobedrijf C. van der Maat B.V.

8,5
1146 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 1146 beoordelingen

Bert uit Slootdorp

18-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: is gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan

C,J uit Opmeer

16-08-2017
5,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn ervaringen zijn in dit geval minder goed.
het gaat om een normale onderhoudsbeurt tevens A.P. K. keuring.

Ik zal U vertellen wat mij is tegen gevallen.

Op de eerste plaats was de auto niet apk afgemeld en dus waren de papieren ook niet in orde.

Op de tweede plaats was de remolie niet ververst wat volgens mij volgens het periodieke onderhoud ( om de twee jaar ) wel had gemoeten en op de derde plaats was er olie gemorst op het motorblok het geen ik zeer slordig vind.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Bovenkarspel

16-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: enkhuizen: klantvriendelijk en behulpzaam om klant zo snel mogelijk te helpen.
ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoorn

14-08-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief en service verlenend.
Wel heb ik het volgende op te merken. In de APK keuringsrapporten 2017 en 2018 worden 2 identieke gebreken hersteld en dat vind ik bijzonder. Elk jaar nieuwe remslangen snap ik niets van, dan is er structureel iets niet in orde ?! Ik ben namelijk geen 'hardremmer'.
En het gebrek van de verkeerd afgestelde dimlichten is mij ook niet duidelijk, want ik heb er zelf niets aan veranderd?!
Tenslotte constateer ik, dat de winter- en zomercheck eigenlijk weinig voorstelt want het evt. remslangprobleem is toen niet opgemerkt ondanks de roestvorming !


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Amsterdam

13-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Bovenkarspel

10-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee keer in korte tijd in uw garage geweest. 1e keer voor een reparatie waar ik op kon wachten. Service en kwaliteit zijn goed. De auto werd de tweede keer keurig opgehaald en retour gebracht. Vriendelijk personeel, zowel monteurs als de balie medewerkster (Karin) Een duidelijk beeld wat het (globaal) moest gaan kosten. Gemaakte afspraken over meerwerk en de eventuele bijkomende kosten werden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Zwaag

10-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

andre uit zwaag

02-08-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

R uit Lelystad

31-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goede service. alles helder en duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

Jacobus uit Andijk

31-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan