Beoordelingen Autobedrijf C. van der Maat B.V.

8,5
1206 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 1206 beoordelingen

Ben uit Amsterdam

11-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Hoorn

11-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedankt voor de snelle en prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Venhuizen

09-12-2017
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Hoorn

08-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende service. Het gevraagde werd zonder morren aanvaard en uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Enkhuizen

08-12-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit BLOKKER

08-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: we hadden een nieuwe accu nodig en we zijn vlot en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Wijdenes

04-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De zorg voor de auto was min of meer in handen van Peter. Het is voor mij wennen deze taak nu op me te nemen. De aandacht en service i.v.m. onderhoud aan de auto heb ik als zeer positief ervaren. Ook Peter was altijd uitermate tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Hoorn

03-12-2017
4,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Remblok remschijf links achter helemaal versleten. Gebeld, gebracht en zelfde dag gemaakt, top.
Maar een rem die binnen 35.000 compleet versleten bij een auto van 26 maanden vind ik onacceptabel. Visueel bekeken door monteur, directe conclusie schijf moet vervangen worden, was ijzer op ijzer. Vreemd dat je dit niet beoordeeld als het wiel eraf gehaald is. Bij het ophalen van de auto beide riemschijven inclusief blokken vervangen. €441 voor een versleten remblok. Wat mij betreft onacceptabel voor een auto van 26 maanden en onderhoud gehad op 27 juli 2017. Rem zat vast, kan gebeuren volgens de werkplaats. Nou, met een Nederlands klimaat ben ik het hier absoluut niet mee eens. Toen werd gevraagd of ik rustig reed, dan zou dan een oorzaak kunnen zijn voor het vastlopen van de rem. Een vast gelopen rem lijkt mij meer veroorzaakt door:
1 ondeugdelijk onderhoud.
2 ondeugdelijk materiaal.
Begin van het jaar was mijn voorruit kapot, kan gebeuren. Nu een vastgelopen rem wat me €441 kost, dit kan me dus binnen zeer korte tijd weer overkomen. Ondanks dat ik zeer tevreden ben met de auto is het mij nu al duidelijk, mijn eerste Citroën is tevens mijn laatste want met een Fiat, Renault, Ford en Volkswagen heb ik dit nog nooit meegemaakt. En als ik aan geef dat ik het zeer apart vind wordt dit simpelweg weggeworpen. Dus mag ik een conclusie trekken dat ik dit elke 2jaar mag gaan betalen. Nou bij een goed inruil bod is mijn Citroën snel van de hand, je wordt niet gehoord door Citroën. Zeer frustrerend en kansloos.
Remco


JEAN uit HOOORN

01-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Andijk

29-11-2017
7,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er was een terug roep actie,maar wij hadden de afspraak staan voor die dag ,er werd gezegd dat we een nieuwe afspraak moesten maken dat waren we niet van plan dus is het wel geregeld dezelfde dag .maar had er weinig vertrouwen in. Ineerste instantie zou het onderhoud maar 1 uur duren volgens de mail ,maar bij de garage aangekomen zeiden ze dat ze er wel 2 uur mee bezig zouden zijn ,dus erge slordige informatie . Het klokje zou van zomertijd naar wintertijd worden gezet,is ook niet gebeurd .al met al is het mij erg tegen gevallen .Maar wel 200 euro lichter.