Beoordelingen Autobedrijf C. Verburg

8,4
31 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

dan uit schellinkhout

04-05-2017
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: was altijd wel te spreken.maar nu niet meer zo.1x lekte de auto water,3x terug geweest eerst waterpomp vervangen,dat werkte niet weer terug,moest een nieuwe tank dop op,van water resorvoir,weer zelfde probleem.later tank vervangen van koelvloeistof toen was het probleem opgelost,2de keer liep de auto bij koude start slecht,bougies vervangen en kleine beurt gehad,volgende dag weer zelfde probleem.naar een ander gegaan,bleek dat de pakkingen en 1 injector vervangen moest worden.injector was vast gezet en gemaakt met lijm?duure reparatie laten uitvoeren en auto loopt nu weer als een zonnetje.auto ook al jaren daar laten keuren.bij een ander bleek een cijfer niet te kloppen.dus auto naar de rdw is nu hersteld,


Wim uit Hilvarenbeek

28-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer als 27 jaar klant bij deze garage en heb niets anders als lof over hen ! Zeer deskundig, betrouwbaar en vriendelijk .Kan ze iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoorn

29-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In de familie hebben we verschillende auto's is onderhoud, altijd top service en altijd weer goed op"weg" geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit HOORN

28-08-2014
5,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slechte service....

Mijn auto was laatst bij Verburg ter reparatie aangeboden i.v.m. een slecht functionerende centrale vergrendeling.
Dit is bij hun gemaakt, ik had betaald en ben naar huis gereden. Thuis aangekomen viel het mij op dat mijn beige leren bekleding vol
zat met zwarte vlekken evenals het linker deurpaneel, dit hadden ze verzuimd af te dekken wat mij wel gebruikelijk lijkt.
Toen ik dit wilde schoonmaken wilde ik mijn ramen laten zakken d.m.v. de comfortopening
(sleutel in deurslot en 2 sec. naar linkshouden) maar dit bleek niet meer te werken terwijl dit voor de cv reparatie wel het geval was.
Ik weer terug naar Verburg en een klacht neergelegd over de bekleding, de monteur had de klacht aangehoord en zijn antwoord was "ik dacht dat ik
alles had schoongemaakt" in plaats van sorry. Het slot moest worden gemaakt en ik was weer 25 Euro armer.
Toen dat gemaakt was bleek dat er een veer ontbrak van mijn linkerportierhandel, die was waarschijnlijk weggesprongen tijdens het repareren van het slot.
Dit resulteerde in een deurhandel die niet meer terugveert en een deur die slecht opent.
De eigenaar heeft hiernaar gekeken en verzekerde mij dat dit zou worden gerepareerd onder de noemer service.
Na 2 1/2 week wachten heb ik Verburg een mail gestuurd dat ik niet meer geloof in hun service, jammer want ik was hier jarenlang vaste klant met 2 auto's in
onderhoud.
Nu na anderhalve week na de verstuurde mail heb ik nog steeds geen enkele reactie vernomen van garage Verburg.
Helaas, een ontzettende tegenvaller en ik kom hier dan ook niet meer terug.
Vandaag bij de VW garage geweest en de veer die ik moet hebben is helaas niet los te krijgen, ik moet daardoor een hele nieuwe deurhandel bestellen a 50 Euro.
Bedankt garage Verburg !!!


Cornelis uit Wijdenes

20-03-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit zwaag

12-02-2013
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben vandaag een APK Keuring gedaan bij Autobedrijf C. Verburg. Toen ik de auto startte toen brandde prompt het lichtje dat er een onderhoudsbeurt nodig is. Toeval of niet?! Nou mij krijg je niet wijs dat prompt bij wegrijden van de garage dit gebeurd. Ik denk dat ze dit kunnen instellen. Maar dat kan ik natuurlijk niet bewijzen. Ik trek in ieder geval mijn eigen conclusies hieruit.


Bianca uit Amsterdam

24-08-2012
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele vlotte en vriendelijke service kom graag als het nodig is weer terug Thankx


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-06-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Hoorn

10-01-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goed. De medewerkers herkennen de klant, altijd goed en snel geholpen. top!


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Hoorn

20-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede garage die met enthousiast personeel werkt. Niet alleen volgens agenda maar ook met acute problemen proberen ze je gelijk weer de weg op te helpen.


Ja, ik beveel dit aan