Beoordelingen Autobedrijf Cartech | Verkoop

9,1
296 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 296 beoordelingen

theo uit oude pekela

19-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer positief en eerlijk, duidelijk in wat er van het bedrijf verwacht mag worden . Is een echte auto man die staat voor zijn product.


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Lemelerveld

01-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring is zeer goed !! Vriendelijk geholpen. Ben tot nu toe zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Enschede

30-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nijverdal

29-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een fantastisch autobedrijf. Vriendelijke eigenaar die met je mee denkt, komt zijn afspraken na en de auto word keurig afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden en komen graag terug bij Cartech


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nijverdal

29-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang wordt ik bij Gerald & Jeroen geweldig geholpen. Ik kan dit mooie bedrijf iedereen aanraden en dat doe ik dan ook.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Almere

25-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Rijssen

18-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is nog eens een bedrijf waar men de klant voorop stelt. Betrouwbaarheid staat hier echt voorop. Geen uitvoerig handjeklap nodig. Je weet hier waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Nijverdal

17-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit LIERDERHOLTHUIS

14-04-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer positief


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Zeist

06-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden zeer gastvrij ontvangen. De auto stond al helemaal voor ons klaar. Ze namen de tijd om onze vragen te beantwoorden.


Ja, ik beveel dit aan