Beoordelingen Autobedrijf Ceulen en Ko

8,8
442 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 442 beoordelingen

Albert uit Haren

07-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 x maal een berlingo gekocht ook het onderhoud laat ik hier uitvoeren vriendelijk personeel en betrokken b.v.
bij bandenwisseling word vanzelf sprekend ook altijd het vloeistof peil nagetrokken dat geeft een gerust gevoel, dit kun je doorvertellen


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Groningen

07-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben nu 2 keer geweest, voor de vakantiecheck en voor apk. Beide keren naar volle tevredenheid geholpen. Ik kom zeker nog eens terug bij Autobedrijf Ceulen en Ko.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Groningen

01-08-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed en snel!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Westerbroek

04-07-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onlangs 2 reparaties gehad. De 1eerste duurde 4 weken voordat ze eruit waren, de 2e 1 dag. Met een gratis leenauto kon ik beide keren verder en het is uitstekend opgelost. Complimenten voor deze garage


Ja, ik beveel dit aan

joke uit groningen

23-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al een jaar of 10.
Ceulen en Ko is een fijne garage gespecialiseerd in Franse auto's, deskundig en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit GRONINGEN

30-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service door vakkundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

paul uit GRONINGEN

09-05-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: alleen maar positief, open eerlijk en geen verrassingen


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Groningen

06-04-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede ervaring! Aan de telefoon kwamen ze al heel vriendelijk, duidelijk, professioneel en klantgericht over. Naar mijn idee hebben ze verstand van zaken. Ze zijn goed bij de tijd met hun website en online afspraak maken. We werden goed geholpen en konden zo een leenfiets mee krijgen. Ik zou ze zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Pier uit drachtstercompagnie

06-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan