Beoordelingen Autobedrijf Ceulen en Ko

8,8
454 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
441 t/m 450 van 454 beoordelingen

Anoniem

09-09-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Groningen

06-09-2011
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

wim uit vledderveen - gn

06-09-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk ontvangst -
prettige, waardige bejegening -
afhandeling met een gevoel nalatend van zekerheid -
kortom : 'Een vertrouwd adres' !!


Ja, ik beveel dit aan

richard uit middelstum

04-09-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan Evert uit GRONINGEN

12-07-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De reden dat ik al jaren een tevreden totaalklant (aanschaf + onderhoud) ben bij deze garage is omdat ik weet dat ze 100 % betrouwbaar zijn . Als iets op de rekening staat kan ik er blind van uitgaan dat het daadwerkelijk is uitgevoerd. En al even blind kan ik mij verlaten op het advies voor de aanschaf van een andere auto. Wij behoren tot de minima en ze hebben altijd rekening gehouden met onze portemonnee.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Fré uit Groningen

07-07-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste bezoek naar aanleiding van prijsopgave erkende Citroën dealer. De dealer wilde allerlei onderdelen al vast gaan vervangen. Bij C&K second opinion gevraagd. Daar kreeg ik heel ander verhaal en ander kostenplaatje. Na aanschaf van andere auto naar C&K gegaan. Inmiddels weer een andere auto. Deze voor aanschaf door hen laten beoordelen. Vandaag staat de auto er in verband met een niet goed werkende airco. De rekeningen vallen over het algemeen mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anno uit Bedum

27-05-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar. Denken mee over de beste oplossingen voor de laagste prijs. Betrouwbaar en vriendelijk.
Goeie koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Christien uit Groningen

14-05-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al sinds jaren mijn vaste garage. Hele fijne en vakkundige garage. Dit is een garage waar ze altijd voor je klaar staan.


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Groningen

14-05-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk. Meedenkend. Hard werkend. Sociaal. Gevoel voor humor. verstand van zaken. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Ivan uit Groningen

26-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer aangenaam en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan