Beoordelingen Autobedrijf Chr. Udo

9,0
649 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 649 beoordelingen

Irma uit Hengelo

22-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en professioneel geholpen zonder het gevoel van opdringen. Ik kwam voor een reparatie en kocht een nieuwe auto uiteindelijk.


Ja, ik beveel dit aan

José uit Enschede

12-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke mensen en het voelt vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

J.K. uit Goor

12-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettig, hulpvaardig, dienstverlenend zoals het hoort, kennis van zaken,


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Enschede

12-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deze zijn genoegzaam bekend. Heb dit reeds diverse malen aangegeven. Ben nog steeds tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

A C uit Ambt Delden

15-12-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige telefonisch contact bij het maken van een afspraak en receptionist was ook vriendelijk bij het contact in de garage.
Misschien is het een detail maar er is op de distributiekap niet aangegeven dat de riem is vervangen bij bepaalde km stand,er hangt geen kaartje in de auto bij welke km stand de volgende beurt moet geschieden en het onderhoudsboekje is niet afgestempeld


Ja, ik beveel dit aan

H.A. uit Borne

12-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met Chr. Udo


Ja, ik beveel dit aan

Henk-Jan uit Hengelo

07-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettige garage waar de klanten met naam worden herkend. Kundig personeel. Komt afspraken na. Keuze voor Fiat komt door de zeer goede ervaring met de dealer EN Fiat als automerk. (value for money)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Borne

05-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: korte lijnen.
uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Hengelo

05-12-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan