Beoordelingen Autobedrijf Civer

9,0
39 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Sjoerd uit Den Haag

22-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Den haag

21-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima garage, speciaal als je een citroen hebt.
altijd prima ervaringen met onderhoud en apk de afgelopen 8 jaar. nooit gekke verrassingen, en men doet iets extras: ik had mijn winterbanden zelf achter verkeerd om gemonteerd, toen ik mijn auto kwam halen na apk had men ongevraagd de wielen omgedraait, zodat het wel op juiste manier zat, super.
er worden ook creatieve manieren gezocht om de oudere auto op een niet al te kostbare manier op de weg te houden. (mijn elektrische verstelling op voorlichten was kapot, 1 lamp bleef staan met verstellen, elektrische verstelling afgedopt zodat auto toch netjes door keuring kwam, gordel achterbank kapot, voor keuring heeft men de achterbank er uitgehaald, dat soort zaken) erg fijn


Ja, ik beveel dit aan

Ype uit Den Haag

21-02-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, makkelijk afspraken maken.
In het algemeen correct in de behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Den haag

16-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant van deze deskundige garage met dito personeel. Staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

martin uit den haag

06-02-2019
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Meestal goed, maar ik heb nog moeite met de verkoppeling van dit auto, en het ziet er uit dat dit kan niet veranderen
Verder, ik vond dit beoordeel een beetje te envoudig. Bevoorbeld, voor het laaste bezoek, heb ik drie redenen voor de bezoek, (nieuw banden, APK, soms moeite met starten) maar het was niet mogeligk te zeggen in mijn antwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima contact
Goed afspraken mee te maken, waar men zich dan ook aan houdt.
Staan ook tussendoor ( kapotte lampje o.i.d. ) direct voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Den Haag

01-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren ben ik een zeer tevreden klant van deze garage. Zeer betrouwbaar en goede service. Ben volledig afhankelijk van hun kennis en vaardigheden, maar heb nooit het gevoel dat er me een streek wordt geleverd.
Zeer zeer prettig, de laatste jaren koop ik mijn auto's bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Den Haag

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Den Haag

21-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al , denk ik, meer als 20 jaar bekend met Civer en kom er nog steeds. dus dit betekent dat ik goed tevreden ben met de hulp en adviezen.


Ja, ik beveel dit aan