Beoordelingen Autobedrijf Cocar B.V.

9,2
53 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Hans uit Bergen op zoom

14-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een advertentie in de krant, een auto gezien waar ik op zoek was. Naar Cocar gegaan Mike was aan zijn motor bezig, had nog vakantie. Maar geen probleem om de auto te bezichtigen.
Voelde gelijk goed om daar een auto aan te schaffen.
Een aanrader voor andere mensen die een auto zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit oudenbosch

28-04-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 4 jaar klant bij Mike en zijn team voor onderhoud/apk en alle voor de hand liggende service voor wat betreft de auto. Zojuist een auto aangeschaft. Een top bedrijf! Doet ook wat het zegt, een aanrader dus! Ga zo voort Autobedrijf Cocar!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit BREDA

31-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijke gericht en weten waarover ze hebben bij aanschaf auto en zo wel bij het onderhoud daarvan.
Mike heeft ons zeer goed te woord gestaan en al onze vragen goed beantwoord. Maak je niet vaak meer mee. Pluim


Ja, ik beveel dit aan

co uit breda

09-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed geholpen en tevreden luk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Ingmar uit Hoeven

26-02-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

kees uit hoeven

26-02-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Goes

26-02-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Eindhoven

25-02-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom al jaren met heel veel plezier bij Cocar B.V. Zowel voor aanschaf van een andere auto als voor het onderhoud/apk. Altijd keurig netjes geholpen en te woord gestaan. Ik stap niet over naar een andere garage!!!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Etten-Leur

22-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een auto ingeruild en er een gekocht, niets dan lof! De vriendelijke en deskundige service is echt geweldig. Er werd goed meegedacht met onze wensen en zijn we uiteindelijk tot een prima deal gekomen!


Ja, ik beveel dit aan