Beoordelingen Autobedrijf Cor Beelen

9,0
45 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

conny uit nijmegen

19-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H g j uit Malden

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je word altijd vriendelijk en correct behandeld en afspraken goed nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Druten

14-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Toen begon ik bij de Autobedrijf Cor Beelen vanaf 28-6-2007 tot nu nog steeds vast klant.Hij vertelt aan mij over aandrijfas lager niet goed piepen en klinken,moet er vernieuw laten maken dan meteen maken. nu is het alles in orde en ook alles goed controle.Hij is perfectman en netjes .Mij auto ford fusion 1.4 zit zo lekker varen op de weg. Ik ben zo tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

whitney uit Cuijk

13-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Mook

11-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ik mijn eerste autootje hier heb gekocht kom ik hier graag voor reparaties en onderhoud. Altijd eerlijk en betrouwbaar. En uitermate klantvriendelijk!!

(Vooraf exact informeren over kosten is lastig omdat de monteur uiteraard nooit precies kan zien wat er moet gebeuren. Bellen over hoge kosten wordt wel vooraf gedaan. Daarom een 7).


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Nieuw- bergen

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

isaac uit cuijk

27-01-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: heb hele goede ervaring met cor gehad hij is duidelijk en eerlijk wat het probleem is en wat het gaat kosten
voor een goede monteur moet je bij cor zijn


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Westfeld Sauerland/Duitsland

18-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 2004 ken ik Cor Beelen, ik woon niet meer in de buurt nu, doch ik heb drie auto's in tien jaar tot volle tevredenheid mbt service en vertrouwen bij Cor gekocht. Ook mijn inmiddels ex partner heeft een auto van Cor.
Geen vreemde afleveringskosten, de prijs is de prijs.
Bij onderhoud gaat alles in overleg met de klant.
Als de afstand van mijn woonplaats tot Cor Beelen niet zo ver was geweest was ik nog steeds klant bij Cor in Cuijk.


Ja, ik beveel dit aan

ARIE uit CUIJK

11-11-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit MALDEN

04-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed.


Ja, ik beveel dit aan