Beoordelingen Autobedrijf Cor Hol

9,6
21 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

w.g. uit Rosmalen

20-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al ruim 40 jaar klant.Net en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Rosmalen

22-11-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vakkundig en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Breda

25-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een garagebedrijf zoals het moet zijn. Kundig, netjes en de sfeer alleen al! vanaf mijn eerste bezoek vertrouwd. Van Japanner tot Amerikaan, kan allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Rosmalen

09-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen al jaren bij dit bedrijf voor onderhoud apk .Ook schade herstellen ,onder tussen komen hier zowat al mijn vrienden en kennissen ook voor de service en onderhoud .Familie leden hebben hier ook al vaker auto's gekocht .
Dit bedrijf is zeer goed en betrouwbaar,en ik stuur er nog steeds mensen naar toe .De koffie staat er klaar , en het personeel ook .Ook als het druk is proberen ze u toch te helpen om het probleem op te lossen .Een aanrader dus !


Ja, ik beveel dit aan

s.g. uit rosmalen

06-01-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: al meer dan 20 jaar ben ik klant en nog steeds tot volle tevrdenheid.
Staat altijd oor me klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Grave

30-11-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijn en correct autobedrijf waar je als klant hoog in het vaandel staat.
Deskundigheid van Cor is enorm goed en weet hij het even niet zoekt hij toch naar een oplossing.
Al vele jaren klant en na 11x een auto bij deze garage te hebben gekocht hoop ik dit nog heel lang te blijven.
Albert.


Ja, ik beveel dit aan

Rudo uit Den Bosch

17-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik laat hier elk jaar mijn APK doen. Behalve dat de wagen telkens wordt goedgekeurd, vind ik ook de samenwerking en communicatie erg prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Rudo uit Den Bosch

17-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik laat hier elk jaar mijn APK doen. Behalve dat de wagen telkens wordt goedgekeurd, vind ik ook de samenwerking en communicatie erg prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle en Annelies uit 's-Hertogenbosch

03-09-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: zeer betrouwbaar.klantvriendelijk.heb inmiddels 5 auto's bij hen gekocht.
zelfs op zaterdag kun je terecht.bij afspraak leenauto voorradig.vaste klant sinds jaren 90.komen evt.aan huis,ophalen en brengen bestaat tot de mogelijkheden.
kortom wij dwepen met dit bedrijf.chapeau Cor en Ronald.


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit 's-Hertogenbosch

12-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot 3 jaar geleden altijd mijn auto hier laten onderhouden (ivm met verhuizing niet meer). Afgelopen zaterdag heb ik een auto gekocht bij ze, en ben helemaal tevreden.
Goede prijs voor een zeer degelijke auto. Vriendelijk en professioneel personeel. Ga zeker weer de onderhoud hier laten doen van deze auto.


Ja, ik beveel dit aan