Beoordelingen Autobedrijf Cor Hol

9,6
22 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,6
11 t/m 20 van 22 beoordelingen

Robbert uit 's-Hertogenbosch

12-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot 3 jaar geleden altijd mijn auto hier laten onderhouden (ivm met verhuizing niet meer). Afgelopen zaterdag heb ik een auto gekocht bij ze, en ben helemaal tevreden.
Goede prijs voor een zeer degelijke auto. Vriendelijk en professioneel personeel. Ga zeker weer de onderhoud hier laten doen van deze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit S-Hertogenbosch

16-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In 1978 heb ik bij autobedrijf Cor Hol mijn eerste gebruikte auto gekocht. Ik kan inmiddels na 34 jaar ervaring bevestigen,dat hetgeen ze beloven waar maken. Eerlijk , betrouwbaar, deskundig en uitermate vriendelijk. Bij plotselinge problemen met de auto, zorgen zei dat het snel opgelost wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Noord Brabant

20-10-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Bovenkarspel

14-09-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij wonen in Noorholland en dit is onze 2e auto bij Cor en Ronald.
Wij kunnen alleen maar zeggen in 1 woord een geweldige garage.Hebben veel vertrouwen in deze mensen.En zijn weer heel tevreden met onze aangeschafte auto bij Cor Hol.Peter en Ingrid Baas


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Den Bosch

09-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

adrie

18-06-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb bij cor hol een 2e hands skoda fabia gekocht,
auto zonder garantie maar na een aantal storingen heeft cor dit allemaal netjes opgelost,legt alles ook netjes uit.
geweldige garage met vriendelijk personeel/monteurs.
echt een garage waar je als klant eerlijk behandeld word.
cor bedankt voor de service en tot de volgende afspraak.
gr adrie brigit


Ja, ik beveel dit aan

Teun

16-09-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb een aantal keer mijn Volvo S60 in onderhoud gehad. De mate van dienstverlening en de kwaliteit van de geleverde service is bijzonder goed te noemen. Met name als je het relateert aan merkgebonden garages scheelt het enorm in de kosten.


Ja, ik beveel dit aan

gerrie uit veghel

29-07-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

antoine uit den bosch

22-07-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben en blijf graag klant bij deze garage,ze kunnen mijn opel prima onderhouden


Ja, ik beveel dit aan

Marielle uit Grave

09-07-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor een leek zoals mij werd ik heel goed geadviseerd in het onderhoud van mijn auto, vooral de uitleg wat echt noodzakelijk was en wat evt later kon gebeuren vond ik heel prettig! Zo krijg ik het gevoel dat deze garage echt betrokken is bij hun klanten.


Ja, ik beveel dit aan