Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

8,8
15 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Jos uit Neer

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Soms heb je niet veel woorden nodig om je tevredenheid te uiten. Prima bedrijf. Gastvrij. Kundige indruk. Juiste houding ten opzichte van de klant: niet te zakelijk, maar ook niet klef dichtbij. Verkoopprijs zijn fair.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Dongen

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk en duidelijke verkoop/ aankoop. Zou de volgende keer terug gaan.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Doetinchem

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In januari Volvo gekocht bij Cortenbach. We komen uit Doetinchem en wat een teleurstelling toen we later merkten dat de achterklep niet naar behoren functioneerde. Na wat heen en weer bellen en mailen en verschillende opties geprobeerd te hebben is de auto prima gerepareerd. Al die tijd is er geen onvertogen woord gevallen.Met alle vragen konden we bij Coen terecht.
Wat een fantastische Service en Garantie.We zijn meer dan tevreden.Coen Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Denekamp

18-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooi familie bedrijf waar we zeer vriendelijk ontvangen zijn . Gelijk een positief gevoel.
Kwaliteit staat hoog aangeschreven en er word niet bezuinigd op aflevering. Ook na aflevering werd een kleinigheid, welke eigenlijk niet onder garantievoorwaarde viel, professioneel, correct en kostenloos opgepakt. TOP!!
Ondanks dat het bedrijf voor ons 200 km rijden was, kunnen we deze garage alleen maar aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Landhorst

17-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes te woord gestaan. Mooi bedrijf, alles netjes op orde. Goede service van begin tot einde.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Beek L.

20-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net bedrijf met aantoonbare historie in kwaliteit en service. Komt afspraken goed na. Relatie met bedrijf is te kort om een totaalbeeld te beschrijven.


Ja, ik beveel dit aan

GER uit VLISSINGEN

19-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijke ontvangst. Alle tijd voor informatie. Goede afspraak omtrent levering en uitleg bij aflevering.
Heb een goed gevoel overgehouden van bezoek aan het familiebedrijf. Was de moeite waard om van Vlissingen naar Neer te rijden en terug.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Tegelen

02-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en servicegericht bedrijf met eigen werkplaats, eigen tankstation, eigen showroom en prachtige (2de hands) auto's voor de verkoop. Gehele afhandeling, van ontvangst tot en met aflevering en nazorg, klopt van A tot Z.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Doetinchem (gld)

17-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij ons eerste bezoek een auto gekocht mede door de prettige benadering en een goede voorlichting. Zonder problemen nieuwe instructieboekjes besteld voor ons.
Ook over de service zijn we zeer tevreden. We konden met alle vragen steeds terecht. Fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Rijssen

05-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring met Cortenbach is erg goed


Ja, ik beveel dit aan