Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
34 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

E uit Horst

14-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In November 2018 Volvo XC60 gekocht bij dit bedrijf.
Mooie eerlijke Duitse import. Perfecte service en goed advies. Snel geregeld. Betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Gesuino uit Elsloo

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel fijn bedrijf heb er een audi S5 gekocht en mijn A5 ingeruild open en eerlijk zaken doen alles wordt geregeld van winterwielen tot inbouw alarm top zou dit bedrijf aanraden hoop dat mijn volgende auto ook van hun word


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit IJsselstein

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn als vorsten behandeld en er werd alle geduld betracht. Daarnaast is het een keurige zaak met zeer fraaie auto's. Ik kom uit de provincie Utrecht. Het spreekwoord zegt " wat van ver haalt is lekker" Dat gaat zeker op voor deze zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Venlo

23-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact tijdens koopproces. Deskundige uitleg en informatie. Redelijke prijzen en bij aflevering geen extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Schimmert

19-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 nov. Gebruikte Mercedes gekocht bij Coen Cortenbach
Prettig mee te onderhandelen Coen geeft alle benodigde uitleg over auto,is de moeite waard om bij Cortenbach auto te kopen ook al ligt op 50 km


Ja, ik beveel dit aan

A uit Doetinchem

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service en Garantie kan met hoofdletters geschreven worden want die zijn bij autobedrijf Cortenbach perfect !!
We zijn zeer tevreden over dit bedrijf ! Coen bedankt.
Fam. Steentjes.


Ja, ik beveel dit aan

GeertJan uit Hurwenen

21-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen, goede service en komt z'n afspraken na. Bij vragen over de auto zoekt hij het uit en komt hierop terug.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Veldhoven

18-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze auto opgehaald. We zijn bijzonder tevreden over dit familiebedrijf.
Afspraken komen ze uitstekend na.
Voorbeeld voor meerdere bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

Teunet E. uit Putten

04-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden over Cortenbach, komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

John uit SITTARD

31-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne bejegening, correcte afwikkeling


Ja, ik beveel dit aan