Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
46 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Anoniem

20-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct, vriendelijk, geen gedoe. Prima communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit Meerssen

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zochten al een tijd een Volvo V70 met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze auto vonden we bij autobedrijf Cortenbach in Neer. Coen Cortenbach die leiding geeft aan dit bedrijf, heeft veel mooie auto's in voorraad. Hij is deskundig en vriendelijk. De besprekingen over aankoop en inruil verliepen ontspannen en prettig. In de prijs inbegrepen is een half jaar BOVAG garantie, een afleveringsbeurt en APK keuring. Daarvoor hoef je dus niets extra te betalen. Toen we de auto ophaalden stond deze van binnen en van buiten gepoetst klaar in de showroom. Voordat we wegreden ging er nog een flinke slok benzine in de tank. We zijn bijzonder tevreden over de bejegening en afhandeling en blij met onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Belfeld

02-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Louter positieve ervaringen.
Begin dit jaar een auto gekocht bij Cortenbach en alles is zoals afgesproken geleverd. Een klein mankement dat zich onlangs voordeed werd op een zeer adequate manier opgepakt en verholpen. Mooi dat er toch nog van dit soort garages zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Heemskerk

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service


Ja, ik beveel dit aan

Jos

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Range Rover Evoque gekocht en mijn eigen auto ingeruild. In eerste instantie met vader Cortenbach contact gehad omdat de zoon (Coen) op vakantie was. De week erna terug gegaan om verder te onderhandelen met Coen, tot overeenstemming gekomen vwb prijs en inruil.

Auto perfect afgeleverd ontvangen, na 1 week contact gezocht omdat ik over iets niet helemaal tevreden was, ik werd direct uitgenodigd om even langs te komen en e.e.a. te bespreken. Na gesprek alles naar volle tevredenheid opgelost.

Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen door de vele positieve reviews en ik kan die alleen maar onderstrepen. Betalen kun je overal maar de aftersales zijn vaak bedroevend, hier dus niet !!De aanwezige auto s zijn in perfecte staat en service staat hoog in het vaandel. Kortom prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Stein

18-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen.
Keurige aflevering van de gekochte auto.
Verkoopprijs is all in, dus geen bijkomende kosten zoals afleverkosten of zgn. garantie pakketten maar gewoon incl. 6mnd Bovag garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Breda

18-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn auto ingeruild bij Cortenbach bij aankoop van een gebruikte Volvo. Mijn contacten liepen via Coen Cortenbach. Ik kan niet anders zeggen dat ik buitengewoon tevreden ben met de gehele afwikkeling van de verkoop. Coen heeft alle tijd genomen om ons gedetailleerd in te lichten tijdens de overdracht. Prima bedrijf. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Haelen

29-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net verzorgd autobedrijf met prachtige auto´s voor een zeer scherpe prijs. Bovendien zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Coen Cortenbach. Superservice!


Ja, ik beveel dit aan

Regina uit Haelen

29-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct bedrijf. Deskundig en service gericht.
Een aanbeveling waard


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Thorn

05-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met een ruime keuze aan mooie auto’s, goede service en deskundig advies!


Ja, ik beveel dit aan