Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
19 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Victor uit Rhenen

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig en zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Venlo

21-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijd en persoonlijke aandacht voor de klant en een super service!!


Ja, ik beveel dit aan

Ton

18-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Anderhalf jaar geleden een Nissan Qashqai bij autobedrijf Cortenbach gekocht, het was toen prettig zaken doen.
Nu de airco stuk, daarvoor naar Nissan dealer in de buurt gegaan voor reparatie, deze hebben ons schandalig behandelt.
Ondanks dat de garantie verlopen is toch contact opgenomen met Coen Cortenbach.
Coen heeft dit voor ons zeer netjes opgelost/gerepareerd.
Coen bedankt voor deze goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jorina uit Ittervoort

08-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hallo.
Bij firma Cortenbach een Renault Twingo gekocht in Oktober 2017 met BOVAG garantie. Op 10 april 2018 was deze garantie verlopen. 10 Dagen na de verloop datum kwam ik tot de ontdekking dat de arconditioning niet werkte.
Dit werd door de garage zonder discussie en zonder kosten gerepareerd. Helemaal TOP !! Voor mij een dikke 10!
Bedankt voor deze geweldige service.
Groet en wellicht zeker tot ziens.
Jorina Luijten.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Neer

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Soms heb je niet veel woorden nodig om je tevredenheid te uiten. Prima bedrijf. Gastvrij. Kundige indruk. Juiste houding ten opzichte van de klant: niet te zakelijk, maar ook niet klef dichtbij. Verkoopprijs zijn fair.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Dongen

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk en duidelijke verkoop/ aankoop. Zou de volgende keer terug gaan.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Doetinchem

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In januari Volvo gekocht bij Cortenbach. We komen uit Doetinchem en wat een teleurstelling toen we later merkten dat de achterklep niet naar behoren functioneerde. Na wat heen en weer bellen en mailen en verschillende opties geprobeerd te hebben is de auto prima gerepareerd. Al die tijd is er geen onvertogen woord gevallen.Met alle vragen konden we bij Coen terecht.
Wat een fantastische Service en Garantie.We zijn meer dan tevreden.Coen Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Denekamp

18-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooi familie bedrijf waar we zeer vriendelijk ontvangen zijn . Gelijk een positief gevoel.
Kwaliteit staat hoog aangeschreven en er word niet bezuinigd op aflevering. Ook na aflevering werd een kleinigheid, welke eigenlijk niet onder garantievoorwaarde viel, professioneel, correct en kostenloos opgepakt. TOP!!
Ondanks dat het bedrijf voor ons 200 km rijden was, kunnen we deze garage alleen maar aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Landhorst

17-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes te woord gestaan. Mooi bedrijf, alles netjes op orde. Goede service van begin tot einde.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Beek L.

20-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net bedrijf met aantoonbare historie in kwaliteit en service. Komt afspraken goed na. Relatie met bedrijf is te kort om een totaalbeeld te beschrijven.


Ja, ik beveel dit aan