Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
29 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

A uit Doetinchem

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service en Garantie kan met hoofdletters geschreven worden want die zijn bij autobedrijf Cortenbach perfect !!
We zijn zeer tevreden over dit bedrijf ! Coen bedankt.
Fam. Steentjes.


Ja, ik beveel dit aan

GeertJan uit Hurwenen

21-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen, goede service en komt z'n afspraken na. Bij vragen over de auto zoekt hij het uit en komt hierop terug.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Veldhoven

18-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren onze auto opgehaald. We zijn bijzonder tevreden over dit familiebedrijf.
Afspraken komen ze uitstekend na.
Voorbeeld voor meerdere bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

Teunet E. uit Putten

04-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden over Cortenbach, komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

John uit SITTARD

31-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne bejegening, correcte afwikkeling


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Maastricht

28-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en correcte behandeling bij inruil eigen auto en aanschaf gebruikte auto.
Alleen niet het verwachte bedrag terug gekregen voor mijn ingeruilde auto Audi Q3. Maar ja, is een dieseltje en is momenteel niet meer zo gewild heb ik begrepen.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Eindhoven

26-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bj deze firma een gebruikte mazda cx5 gekocht
Gastvrije ontvangst in een nette omgeving
De geadverteerde prijs is de verkoop prijs
Duidelijke en vakkundige uitleg
Gemaakte afspraken worden nagekomen
Kortom het is vertrouwd zaken doen met deze firma


Ja, ik beveel dit aan

jan uit groesbeek

07-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goedemiddag,een maand geleden een nissan quasqui gekocht. twee weken daarna helaas gestrand in dld. na schandalig behandeld te zijn door de ANWB zijn 8 uur later bij een duitse dealer terecht gekomen.
de dag erna bleek dat die op korte termijn niets voor mij konden doen. terugvervoer naar Nederland via de ANWB was 5 tot 7 werkdagen. dat vond coen veel te lang en heeft compleet belangeloos de auto teruggehaald naar zijn garage. daar heeft een zeer deskundig team de storing wel kunnen vinden en de brandstofpomp voor garantie vervangen. en ook nog een leenauto voor de duur van de reparatie. coen hartelijk bedankt voor deze service. ik denk dat er maar heel weinig autobedrijven in nederland zijn die dit gedaan zouden hebben


Ja, ik beveel dit aan

R uit IJzendijke (Zeeland)

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat onze vorige auto was uitgevallen met schade, hadden wij snel een goede en liefst jongere, vervangende wagen nodig. Cortenbach heeft zich volledig ingezet om aan onze wensen tegemoet te komen.
Een voorbeeldige service..!


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Valkenswaard

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangen, open en eerlijke benadering. Bereid tot meedenken. Duidelijke uitleg over het gebruik van de auto. De attentie die je krijgt bij aankoop is een leuke geste.


Ja, ik beveel dit aan