Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
44 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Ruud uit Belfeld

02-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Louter positieve ervaringen.
Begin dit jaar een auto gekocht bij Cortenbach en alles is zoals afgesproken geleverd. Een klein mankement dat zich onlangs voordeed werd op een zeer adequate manier opgepakt en verholpen. Mooi dat er toch nog van dit soort garages zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Heemskerk

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service


Ja, ik beveel dit aan

Jos

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Range Rover Evoque gekocht en mijn eigen auto ingeruild. In eerste instantie met vader Cortenbach contact gehad omdat de zoon (Coen) op vakantie was. De week erna terug gegaan om verder te onderhandelen met Coen, tot overeenstemming gekomen vwb prijs en inruil.

Auto perfect afgeleverd ontvangen, na 1 week contact gezocht omdat ik over iets niet helemaal tevreden was, ik werd direct uitgenodigd om even langs te komen en e.e.a. te bespreken. Na gesprek alles naar volle tevredenheid opgelost.

Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen door de vele positieve reviews en ik kan die alleen maar onderstrepen. Betalen kun je overal maar de aftersales zijn vaak bedroevend, hier dus niet !!De aanwezige auto s zijn in perfecte staat en service staat hoog in het vaandel. Kortom prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Stein

18-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen.
Keurige aflevering van de gekochte auto.
Verkoopprijs is all in, dus geen bijkomende kosten zoals afleverkosten of zgn. garantie pakketten maar gewoon incl. 6mnd Bovag garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Breda

18-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn auto ingeruild bij Cortenbach bij aankoop van een gebruikte Volvo. Mijn contacten liepen via Coen Cortenbach. Ik kan niet anders zeggen dat ik buitengewoon tevreden ben met de gehele afwikkeling van de verkoop. Coen heeft alle tijd genomen om ons gedetailleerd in te lichten tijdens de overdracht. Prima bedrijf. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Haelen

29-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net verzorgd autobedrijf met prachtige auto´s voor een zeer scherpe prijs. Bovendien zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Coen Cortenbach. Superservice!


Ja, ik beveel dit aan

Regina uit Haelen

29-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct bedrijf. Deskundig en service gericht.
Een aanbeveling waard


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Thorn

05-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met een ruime keuze aan mooie auto’s, goede service en deskundig advies!


Ja, ik beveel dit aan

mj uit Voerendaal

23-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net verzorgd autobedrijf met prachtige auto´s voor een goede prijs. Bovendien zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Coen Cortenbach. Prima service en een flexibele, betrokken en klantvriendelijke benadering. Nam rustig de tijd voor ons en ook zijn vader kwam nog even gedag zeggen. Kortom... chapeau voor dit autobedrijf en de eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Carl uit Kloosterzande

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf een Volvo XC90 gekocht wij zijn zeer tevreden alles is prima geregeld en een goede uitleg gehad.


Ja, ik beveel dit aan