Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
22 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

jan uit groesbeek

07-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goedemiddag,een maand geleden een nissan quasqui gekocht. twee weken daarna helaas gestrand in dld. na schandalig behandeld te zijn door de ANWB zijn 8 uur later bij een duitse dealer terecht gekomen.
de dag erna bleek dat die op korte termijn niets voor mij konden doen. terugvervoer naar Nederland via de ANWB was 5 tot 7 werkdagen. dat vond coen veel te lang en heeft compleet belangeloos de auto teruggehaald naar zijn garage. daar heeft een zeer deskundig team de storing wel kunnen vinden en de brandstofpomp voor garantie vervangen. en ook nog een leenauto voor de duur van de reparatie. coen hartelijk bedankt voor deze service. ik denk dat er maar heel weinig autobedrijven in nederland zijn die dit gedaan zouden hebben


Ja, ik beveel dit aan

R uit IJzendijke (Zeeland)

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat onze vorige auto was uitgevallen met schade, hadden wij snel een goede en liefst jongere, vervangende wagen nodig. Cortenbach heeft zich volledig ingezet om aan onze wensen tegemoet te komen.
Een voorbeeldige service..!


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Valkenswaard

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangen, open en eerlijke benadering. Bereid tot meedenken. Duidelijke uitleg over het gebruik van de auto. De attentie die je krijgt bij aankoop is een leuke geste.


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Rhenen

23-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig en zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Venlo

21-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijd en persoonlijke aandacht voor de klant en een super service!!


Ja, ik beveel dit aan

Ton

18-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Anderhalf jaar geleden een Nissan Qashqai bij autobedrijf Cortenbach gekocht, het was toen prettig zaken doen.
Nu de airco stuk, daarvoor naar Nissan dealer in de buurt gegaan voor reparatie, deze hebben ons schandalig behandelt.
Ondanks dat de garantie verlopen is toch contact opgenomen met Coen Cortenbach.
Coen heeft dit voor ons zeer netjes opgelost/gerepareerd.
Coen bedankt voor deze goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jorina uit Ittervoort

08-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hallo.
Bij firma Cortenbach een Renault Twingo gekocht in Oktober 2017 met BOVAG garantie. Op 10 april 2018 was deze garantie verlopen. 10 Dagen na de verloop datum kwam ik tot de ontdekking dat de arconditioning niet werkte.
Dit werd door de garage zonder discussie en zonder kosten gerepareerd. Helemaal TOP !! Voor mij een dikke 10!
Bedankt voor deze geweldige service.
Groet en wellicht zeker tot ziens.
Jorina Luijten.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Neer

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Soms heb je niet veel woorden nodig om je tevredenheid te uiten. Prima bedrijf. Gastvrij. Kundige indruk. Juiste houding ten opzichte van de klant: niet te zakelijk, maar ook niet klef dichtbij. Verkoopprijs zijn fair.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Dongen

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk en duidelijke verkoop/ aankoop. Zou de volgende keer terug gaan.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Doetinchem

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In januari Volvo gekocht bij Cortenbach. We komen uit Doetinchem en wat een teleurstelling toen we later merkten dat de achterklep niet naar behoren functioneerde. Na wat heen en weer bellen en mailen en verschillende opties geprobeerd te hebben is de auto prima gerepareerd. Al die tijd is er geen onvertogen woord gevallen.Met alle vragen konden we bij Coen terecht.
Wat een fantastische Service en Garantie.We zijn meer dan tevreden.Coen Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan