Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
40 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Hennie uit Breda

18-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn auto ingeruild bij Cortenbach bij aankoop van een gebruikte Volvo. Mijn contacten liepen via Coen Cortenbach. Ik kan niet anders zeggen dat ik buitengewoon tevreden ben met de gehele afwikkeling van de verkoop. Coen heeft alle tijd genomen om ons gedetailleerd in te lichten tijdens de overdracht. Prima bedrijf. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Haelen

29-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net verzorgd autobedrijf met prachtige auto´s voor een zeer scherpe prijs. Bovendien zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Coen Cortenbach. Superservice!


Ja, ik beveel dit aan

Regina uit Haelen

29-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct bedrijf. Deskundig en service gericht.
Een aanbeveling waard


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Thorn

05-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met een ruime keuze aan mooie auto’s, goede service en deskundig advies!


Ja, ik beveel dit aan

mj uit Voerendaal

23-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net verzorgd autobedrijf met prachtige auto´s voor een goede prijs. Bovendien zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Coen Cortenbach. Prima service en een flexibele, betrokken en klantvriendelijke benadering. Nam rustig de tijd voor ons en ook zijn vader kwam nog even gedag zeggen. Kortom... chapeau voor dit autobedrijf en de eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Carl uit Kloosterzande

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf een Volvo XC90 gekocht wij zijn zeer tevreden alles is prima geregeld en een goede uitleg gehad.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Horst

14-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In November 2018 Volvo XC60 gekocht bij dit bedrijf.
Mooie eerlijke Duitse import. Perfecte service en goed advies. Snel geregeld. Betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Gesuino uit Elsloo

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel fijn bedrijf heb er een audi S5 gekocht en mijn A5 ingeruild open en eerlijk zaken doen alles wordt geregeld van winterwielen tot inbouw alarm top zou dit bedrijf aanraden hoop dat mijn volgende auto ook van hun word


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit IJsselstein

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn als vorsten behandeld en er werd alle geduld betracht. Daarnaast is het een keurige zaak met zeer fraaie auto's. Ik kom uit de provincie Utrecht. Het spreekwoord zegt " wat van ver haalt is lekker" Dat gaat zeker op voor deze zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Venlo

23-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact tijdens koopproces. Deskundige uitleg en informatie. Redelijke prijzen en bij aflevering geen extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan