Beoordelingen Autobedrijf Cortenbach

9,0
8 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Familie uit Tegelen

02-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en servicegericht bedrijf met eigen werkplaats, eigen tankstation, eigen showroom en prachtige (2de hands) auto's voor de verkoop. Gehele afhandeling, van ontvangst tot en met aflevering en nazorg, klopt van A tot Z.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Doetinchem (gld)

17-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij ons eerste bezoek een auto gekocht mede door de prettige benadering en een goede voorlichting. Zonder problemen nieuwe instructieboekjes besteld voor ons.
Ook over de service zijn we zeer tevreden. We konden met alle vragen steeds terecht. Fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Rijssen

05-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring met Cortenbach is erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Gertjan uit Mijnsheerenland

01-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij aankomst afgelopen zaterdagmiddag bij vrienden in Neer (150 km van huis) bleek er een probleem te zijn met de remmen van mijn auto. Hoewel de monteur op het punt stond om naar huis te gaan, wilde hij toch de moeite nemen om mij te helpen zodat ik weer veilig de weg op kan. Rem bleek vast te zitten en hij heeft het probleem in een half uur kunnen verhelpen voor € 25,00. Ik was dolblij met deze service. Ik had al meerdere garages in de omgeving geprobeerd, maar die wilde niet meer helpen en mij na het weekend terug laten komen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Sint-Oedenrode

29-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben via internet bij Autobedrijf Cortenbach terecht gekomen en ben tenvolle geslaagd,ben onder de indruk van de gezellige en zeer vriendelijke manier van zaken doen van vader en zoon ik zal dan ook deze garage warm aanbevelen in mijn vrienden en kennissenkring.


Ja, ik beveel dit aan

Raphael uit Maastricht

21-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed contact, flexibel waar mogelijk qua afspraken, aandacht voor de klant, correct afhandeling van afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Bakel

13-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, alles volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Vaals

28-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correct bedrijf waar het prettig zaken mee doen was.


Ja, ik beveel dit aan