Beoordelingen Autobedrijf Cuppen

7,9
9 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Jos uit Venray

11-09-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn celica 2,0 GTI convertible uit 1993 distributie riem met waterpomp en spanrollen vervangen. Tevens complete koppelingset (plaat, drukgroep , druklager en hydraulische cylinder) laten vervangen plus startmotor revisie.
Uitstekend werk geleverd door Frank Cuppen en de zijnen. Weten zeer goed waar ze mee bezig zijn en alles weer netjes vastgezet zonder een bak onderdelen over te houden. Netjes op de hoogte gehouden en zelfs enkele foto's per mail gekregen toen eea uit elkaar lag.
Bak schakelt nu weer als nieuw en koppeling zo licht als een veertje, motor met nieuwe riem loopt uitstekend en ook de startmotor hapert niet meer.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit venray

02-06-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Venray

24-03-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laatst mijn VW Golf laten keuren.
Prima garage en bij een steekproef kreeg ik zonder problemen een leenauto om even naar huis te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

M.J. uit Horst

29-12-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

rob uit venray

11-12-2013
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ervaring heel slecht. Komt afspraken niet na, kennis van zaken ook niet voldoende.


Theo uit Venray

17-11-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Cuppen heeft altijd tijd voor jou als klant. Goed overleg met klant.


Ja, ik beveel dit aan

wilco uit leunen

02-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Frank staat altijd voor je klaar, ook met tips en adviezen.
Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
Prijzen zijn absoluut fair en er is goed onderling overleg met de klant. je kunt hier je auto vertrouwd laten onderhouden.
ik kom al jaren bij dit bedrijf en zal dit ook blijven doen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Venray

19-01-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, meedenkend en service gericht.
Hier is nog echt spraken van 1 op 1 contact met de klant


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit Leunen

14-02-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan