Beoordelingen Autobedrijf D. Smit

8,5
11 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Irma uit Usquert

07-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topgarage!


Ja, ik beveel dit aan

Samet uit Amsterdam

17-12-2016
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Haast bij het maken van een deal, betaald de minimale prijs voor inruil, heel onhelder over het verkopen, laat je in een hoekje gedreven voelen, en als je achteraf nadat hij zelf tweemaal een afspraak afslaat afziet van de koop wilt meneer dat ik 25% van de autowaarde aan hem betaal en dreigt je met incassobureaus om hem geld te geven. Ik zou zeggen: Zeer slechte ervating, niet doen!


Kay uit Zaandam

10-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topservice! komen afspraken na, goede communicatie, gespecificeerde factuur en een eerlijke/goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

manon uit zaandam

23-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

cor uit zaandam

24-10-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is goed om te weten wat er met je auto gaat gebeuren.
Je krijgt een grondige uitleg en advies.
Bij reparaties krijg je persoonlijk contact of de prijs.
Alles wordt gedaan in overleg.
Prima Bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Zaandam

14-08-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Naast het feit dat het bedrijf altijd voor je klaar staat en de afspraken nakomt, is er een goede balans tussen prijs en kwaliteit.
Het is een bedrijf waar de klant nog koning is en zeker geen nummer.
Ik kon/kan hier terecht voor advies, onderhoud en de aanschaf van een occasion. Dit allemaal naar grote tevredenheid.. Waar vind je dit nog? Bij Smit in Zaandam!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit ZAANDAM

04-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar (geen onnodige reparaties), uitgebreide deskundige uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Zaandam

05-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, eerlijk, komen afspraken na. Uitstekende service. Gespecificeerde factuur.


Ja, ik beveel dit aan

fred uit utrecht

22-08-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: met geduld benaderd en in overleg goed geregeld en afspraken gemaakt.
daar ik door een botsing mijn auto stuk was heb ik met de garage goede afspraken kunnen maken ,kon ik beschikken over een auto die nog door de APK moest, dat werd ook dezelfde week nog geregeld .
waren er maar meer van deze kleine bedrijfjes waar je van op aan kan,
en bestaan recht hebben pluim!!


Ja, ik beveel dit aan

ron uit zaandam

29-05-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heel erg goed, je kunt er altijd terecht. als er tijd is helpen ze direct of wordt er direct een afspraak ingepland. en alles gaat on goed overleg...er wordt niet aan de auto ondernomen zonder dat de klant er eerst over wordt ingelicht..


Ja, ik beveel dit aan