Beoordelingen Autobedrijf van Gorkum

8,5
400 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 400 beoordelingen

spenki uit lelystad

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lies uit Lelystad

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Dronten

17-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: VW polo gekocht, zeer vriendelijk personeel, eerlijk, prettig zaken mee te doen. Klantvriendelijk. De meeste auto's zijn zeer netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Theo Schregardus uit Dronten

15-06-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer nette en vriendelijke klantgerichte personeelsleden. Je wordt keurig geholpen door dit kleinschalige bedrijf. Je bent geen nummer maar een klant. Houden zo.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Folsgare (Frl)

14-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service en zeer tevreden over de levering van de auto. Geen gezeur over kleinigheden die gerepareerd moesten worden. Super !!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Dronten

13-06-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier een auto gekocht, op de afgesproken dag en tijdstip was ik naar van Gorkum gegaan om nieuwe auto op te halen. Bij aankomst zag ik direct dat de auto niet gepoetst was en aan de binnenkant niet gereinigd volgens afspraak. Ik was zeer teleurgesteld. Na overleg met Nick de verkoper, heb ik de afspraak gemaakt dat de auto alsnog gepoetst werd de volgende dag en ik kreeg voor zolang een leen auto mee. Die vrijdag weer een poging gedaan om de nieuwe auto op te halen. Nog even het onderhouds boekje nagekeken en helaas niets ingevuld, na overleg met de verkoper IVe werd het boekje ingevuld en een stempel gezet. Zeer jammer dat dit zo gelopen is.
Excuus was we zijn druk.
Ik heb toen gezecht, dat ze het beter moeten plannen en beter de klant kunnen belen dat de auto nog niet klaar is.


Ja, ik beveel dit aan

Diofanol uit Den Haag

13-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige bediening en ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Eef uit Zwolle

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aangename en correcte afhandeling van de aankoop van een gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Dronten

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Dronten

09-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon super geholpen met de APK van mijn auto. Netjes een prijsopgave gehad van de gebreken die verholpen moesten worden! Aanrader om je auto naar het team van van Gorkum te brengen!


Ja, ik beveel dit aan