Beoordelingen Autobedrijf De Baaij B.V.

8,8
1246 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1161 t/m 1170 van 1246 beoordelingen

Paul uit Nijmegen

18-08-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ervaring, betrouwbaar snelle en correcte service


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Nijmegen

02-08-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Guusje uit nijmegen

27-07-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb goede ervaringen,
als vrouw wordt je correct benadert en behandeld. de garage ,onderhoudssegment, is ook laagdrempelig. ik voel mij niet vervelend als ik opduik onder de brug,daar waar juist mijn auto op staat. Als ik dan vragen heb krijg ik fatsoenlijk antwoord.
Het zo te pakken kopje koffie wordt ondanks dat toch nog netjes aangeboden.
als er gewacht moet worden zou dat wel iets aangenamer kunnen.

groeten Guusje


Ja, ik beveel dit aan

Anuscka uit Nijmegen

25-07-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al zo lang ik in Dukenburg woon is Van Gool mijn eerste-hulp-bij-autozaken. Probleem? Even bellen en het wordt opgelost. Nog nooit vergeefs aangeklopt. Prima vaklui, uitstekende service. Zelfs mijn (toch wat wereldvreemde) hond komt er graag...


Ja, ik beveel dit aan

rob uit gennep

25-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De jaren lange ervaring veranderd mijn mening nog steeds niet.
Klantvriendelijk,goede service en uitstekend personeel met grote vakkundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Grave

15-07-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service,
Vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-07-2013
5,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Iedere keer moeten wij zelf bellen wat de status is van materialen om schade aan onze auto te herstellen. Beloven terug te bellen maar gebeurd niet zelfs door de baas niet. Jammer want we hadden twee auto's in onderhoud. Blijkbaar gaat het te goed met dit bedrijf.


Pim uit Nijmegen

11-07-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service. Ik heb ooit via marktplaats een monteur gevonden maar die kwam z'n afspraken niet na.
Op aanraden van de buurman hier terecht gekomen. Bevalt prima.


Ja, ik beveel dit aan

ton uit arnhem

20-06-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik heb al jaren zeer goede ervaringen met dit bedrijf; ook al ben ik verhuisd naar arnhem, ik neem graag de moeite om naar nijmegen te rijden; ik kan er altijd terecht als er iets loos is


Ja, ik beveel dit aan