Beoordelingen Autobedrijf de Bont

9,7
9 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Alfred uit WAMEL

06-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer dan 30 jaar cliƫnt bij Autobedrijf De Bont De gemoedelijkheid bij de familie De Bont voelt alsof het eigen familie is. Eerst bij Tonnie en Annie en nu bij zoon Erik en schoondochter Esther. Ik heb daar in die periode 4 auto's gekocht en heb er nu nog steeds twee in onderhoud.
Het is een zeer betrouwbaar bedrijf met een uitstekende service, in geval van nood zelfs ook buiten de reguliere werktijden en weekends. Altijd een eerlijk prijsopgave en kwaliteitsgarantie.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Maasbommel

11-02-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had zaterdag 8 februari 2014 stukken aan mijn auto, met schrik in de benen ben ik er mee thuis gekomen. Zondagmorgen 9 februari autobedrijf De Bont gebeld en ze wilden de auto bij mij thuis komen ophalen maar ik zei dat ik hem zelf wel kwam brengen, het is maar goed 2 km van mijn huis. Ze weten dat ik elke dag naar het verpleeghuis ga omdat mijn vrouw daar al bijna 3 jaar verblijft en ik niet zonder auto kan, geen probleem voor autobedrijf De Bont, ik kreeg gelijk een vervangende auto mee.
Daarmee verdient autobedrijf De Bont een grote pluim voor de uitstekende service, ook op zondag!


Ja, ik beveel dit aan

Rob en Gabrielle uit Goirle

31-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf: een zeer goede mix tussen super kennis van alles wat een motor en/of wielen heeft, service, gastvrijheid en afspraak is afspraak. Voor ons een dusdanig goed en betrouwbaar en vertrouwd adres dat wij er graag van Goirle voor naar Maasbommel rijden. Al onze voertuigen ( camper,jeep, old timer, etc)zijn daar in vertrouwde handen.


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Maasbommel

04-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tony uit Maasbommel

26-01-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Boris uit Heeswijk Dinther

08-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een vakkundig familiebedrijf met een uitmuntende service.
Gebruik van kwaliteit onderdelen, uitleg van werkzaamheden bij factuur. Onderhoud mogelijk op vrijwel elk merk auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Weeze (D)

03-01-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks dat wij in Duitsland wonen, worden wij altijd goed geholpen. Erik de Bont heeft onze beide auto's al een keer opgehaald met de auto-ambulance (Heen en terug +/- 150 km!)!
Vanwege de vakkundigheid van de monteurs, rijden wij er nog elke keer naar toe en alles wordt weer als nieuw...


Ja, ik beveel dit aan

corine uit altforst

03-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan Lourens uit Maasbommel

20-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder vriendelijk en vakbekwaam, hebben nog tijd om naar de wensen van de klanten te luisteren.
Ik heb er 2 auto's in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan