Beoordelingen Autobedrijf De Bruin B.V.

8,8
31 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

A uit Dordrecht

20-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: En weer weg met een goeie, mooie occasion ! Al meer dan 20 jaar klant en dit tot grote tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

F.R. uit Landgraaf

20-11-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik heb mijn auto via ikwilvanmijnautoaf.nl aan hun verkocht. Heb dit bedrijf als zeer prettig ervaren, kwamen de gemaakte afspraken 100% na. Ik werd zelfs door een medewerker naar het NS station gereden om van daaruit naar huis te reizen. Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Ardwil uit Dordrecht

13-09-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier 5 jaar geleden een gebruikte auto gekocht en kom er sindsdien voor onderhoud/reparatie/APK.
Zeer klantvriendelijk, denken met je mee (ook als dit voor hen niet direct voordeel oplevert), betrokken, eerlijk. Een regelrechte aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Paulien uit Dordrecht

24-04-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al een aantal jaren bij deze garage voor onderhoud, APK en kopen van een auto, en ik ben heel erg tevreden. Hier wordt nog een stap extra gedaan voor de klant, waardoor de service super is !!


Ja, ik beveel dit aan

johan uit gouda

08-01-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Dordrecht

05-10-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een enkele uitzondering na, kunnen veel in de regio opererende autobedrijven nog een voorbeeld nemen aan de klantvriendelijkheid van dit bedrijf.
De rust, de persoonlijke aandacht, kortom anders dan ik tot nu toe gewend was.


Ja, ik beveel dit aan

Daantje uit Dordrecht

13-08-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartstikke netjes, heb hier jaren geleden een Yaris gekocht. Hele fijne auto, had wat lakschade aan de zijkant en is keurig en onzichtbaar opgelost door De Bruin. Auto was werkelijk in perfecte staat bij aankoop en ik heb er jaren met veel plezier in gereden. Ik zou De Bruin zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

F.A. uit Dordrecht

06-05-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit zwijndrecht

03-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle, goede en flexibele service denken goed met de klant mee


Ja, ik beveel dit aan