Beoordelingen Autobedrijf de Fijter

8,7
27 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Roel uit Delft

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima. Prettig en eerlijk gesprek. Heb hieronder prijs/kwaliteit niet gescoord, want dat kan ik nog niet beoordelen. De auto rijdt goed.


Ja, ik beveel dit aan

Diderik uit Gorinchem

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Robert is een goede auto verkoper die nette auto’s voor een nette prijs verkoopt


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Vlijmen

20-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit gorinchem

15-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Wijk en aalburg

11-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Strijen

06-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, zijn blij met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jacko en Lisette uit Drunen

18-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf maakte 5 minuten voor sluitingstijd nog ruimte voor ons om de keus te laten vallen op een prachtig tweede auto voor ons gezin. Persoonlijk contact daarna en het nakomen van afspraken staat zeer hoog in het vaandel!

Al met al naar grote tevredenheid geholpen en met een fijn gevoel deze auto aangekocht.


Ja, ik beveel dit aan

fransien uit wagenborgen

26-11-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Hans

19-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerder dit jaar hebben we hier een auto gekocht, toen heb ik deze beoordeling op internet gezet: 

 "Klein pand, geen personeel, kleine voorraad, dus lage kosten. Maar wel een keurige auto kunnen kopen voor een goede prijs. Een aankoopkeuring bij een andere garage was geen probleem, dus dat hebben we gedaan. Kwamen wel een paar dingetjes uit, maar niets schokkends, Blijft een gebruikte auto natuurlijk. Geen gedoe, gewoon straight zaken doen en geen gekonkel. Ja is ja, nee is nee en gras is groen. Goed adres!"

Nu is de auto defect, de koppaking is kapot. Contact opgenomen met de Fijter, deze had nog een andere Smart staan. Die hebben we gekocht en de andere ingeruild voor een meer dan redelijke prijs! Een uitgave waar we niet voor hebben gekozen, maar al met al zeer tevreden. Robert bedankt.


Ja, ik beveel dit aan