Beoordelingen Autobedrijf de Fijter

8,9
34 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Sanne uit Geldrop

20-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Dinteloord

19-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoi,

Ik ben via een zoektocht op marktplaats bij autobedrijf Fijters te recht gekomen. Eerst via mail, waar ik niet lang op een reactie moest wachten.
Vervolgens een afspraak gemaakt, waar ik professioneel en vriendelijk ontvangen en geholpen ben.
Heb uit eindelijk de auto gekocht en ben met een tevrede gevoel weggegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Wijk bij Duurstede

18-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een fantastische ervaring met Autobedrijf de Fijter. Een vriendelijk ontvangst zonder valse pretenties, eerlijk en vakkundig.
We kregen in vol vertrouwen een auto mee voor een proefrit. Na terugkomst was de koop snel gesloten!
Met heel veel plezier heb ik een blauwe Kia Picanto aangeschaft uit 2007, een perfecte occasion zowel van binnen als van buiten, en keurig afgeleverd.

We zijn zeer tevreden en we bevelen dit bedrijf van harte aan.

Robert, heel veel succes verder gewenst met je geweldige autobedrijf en dat er nog vele mensen mogen genieten van jouw mooie en betrouwbare auto's!

Dankjewel dat ik ieder dag weer mag genieten van deze heerlijke en betrouwbare auto, die rijdt als een zonnetje!

Hartelijke groetjes,
Marjolein Raven

Auto aangeschaft in juni 2018, gevonden via Marktplaats.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Swalmen (Limburg)

17-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie 2e hands Peugeot 206 diesel gekocht. Mijn oude Nissan Micra kon ik inruilen. Nieuwe APK gekregen, 2 banden en remleiding vervangen. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Wijk en Aalburg

16-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig advies, snelle levering, flexibel met inruilen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf.
Heb er al meerdere auto’s gekocht.
Goede service en denken mee.
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Lucy uit Beneden leeuwen

11-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie gebruikte Renault Laguna gekocht. Na overleg zijn de achterste remschijven vernieuwd en een nieuwe apk bij aflevering. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Delft

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima. Prettig en eerlijk gesprek. Heb hieronder prijs/kwaliteit niet gescoord, want dat kan ik nog niet beoordelen. De auto rijdt goed.


Ja, ik beveel dit aan

Diderik uit Gorinchem

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Robert is een goede auto verkoper die nette auto’s voor een nette prijs verkoopt


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Vlijmen

20-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan