Beoordelingen Autobedrijf de Fijter

8,9
18 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Hans

19-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerder dit jaar hebben we hier een auto gekocht, toen heb ik deze beoordeling op internet gezet: 

 "Klein pand, geen personeel, kleine voorraad, dus lage kosten. Maar wel een keurige auto kunnen kopen voor een goede prijs. Een aankoopkeuring bij een andere garage was geen probleem, dus dat hebben we gedaan. Kwamen wel een paar dingetjes uit, maar niets schokkends, Blijft een gebruikte auto natuurlijk. Geen gedoe, gewoon straight zaken doen en geen gekonkel. Ja is ja, nee is nee en gras is groen. Goed adres!"

Nu is de auto defect, de koppaking is kapot. Contact opgenomen met de Fijter, deze had nog een andere Smart staan. Die hebben we gekocht en de andere ingeruild voor een meer dan redelijke prijs! Een uitgave waar we niet voor hebben gekozen, maar al met al zeer tevreden. Robert bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Apeldoorn

19-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf, wat op internet staat komt overeen met de werkelijkheid. Met reële, nette prijzen en geen gedoe.


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Haaren

18-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Stond laatst op een zaterdagavond met een lege accu in de buurt van Autobedrijf de Fijter. De eigenaar kwam mij (met 4 kinderen achter in de auto) binnen 2 minuten helpen. Meest vriendelijke actie van het jaar wat mij betreft!


Ja, ik beveel dit aan

Wo uthera uit Lelystad

27-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer goeie ervaring met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

willie v zandvoort uit alphen

14-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: netjes en goed
alleen pech met het naar huis rijden
meteen schade aan voor en achterbumper en l. a.scherm
[verhaal schade]


Ja, ik beveel dit aan

Maichel uit Dordrecht

29-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na de aanschaf van mijn Lupo enkele jaren terug wederom een leuke auto gekocht bij dit bedrijf.
Goede service en nette prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Ademir uit Est

12-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Well

05-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Klara kok uit Sleeuwijk

03-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijke toegang.
Zeker een 9 bijna eigenlijk een 10


Ja, ik beveel dit aan