Beoordelingen Autobedrijf de Fijter

8,9
39 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Rozemarijn uit Heusden

09-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit is mijn tweede auto die ik hier gekocht heb. Het is gewoon een heel betrouwbaar bedrijf die goede auto’s levert qua prijs/kwaliteit. De service is goed, ze zijn flexibel qua data aflevering van de auto. Ik kom hier graag weer mijn volgende auto halen! Bedankt voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sliedrecht

03-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijmegen

30-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief. Bij het kopen van een auto bleek een onderdeel niet goed vervangen te zijn. Uitgebreid uitgezocht en tot 2x toe een vervangende auto die zelfs voor de deur werd afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Paul

20-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, ik ben gaan kijken voor een Mercedes c200, open ontvangen en kreeg alle tijd de auto goed te bekijken. Op het oog al meteen verkocht, hij zag er zowel van binnen en buiten goed uit.
Klaar voor de proefrit ging er helaas SRS en Motor management lampje branden.
Afgesproken de auto te kopen als we weten wat er aan de hand is en het ook verholpen gaat worden.
Ondankt de garantie die niet gegeven kon worden bij een auto van 12 jaar oud heeft De Fijter toch zorg gedragen voor het vervangen van de onderdelen die de storing hebben veroorzaakt.
Ook na de aankoop zo coulant het netjes af te handelen.
Een man van zijn woord, eerlijke prijs voor een goede auto!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Geldrop

20-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Dinteloord

19-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoi,

Ik ben via een zoektocht op marktplaats bij autobedrijf Fijters te recht gekomen. Eerst via mail, waar ik niet lang op een reactie moest wachten.
Vervolgens een afspraak gemaakt, waar ik professioneel en vriendelijk ontvangen en geholpen ben.
Heb uit eindelijk de auto gekocht en ben met een tevrede gevoel weggegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Wijk bij Duurstede

18-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een fantastische ervaring met Autobedrijf de Fijter. Een vriendelijk ontvangst zonder valse pretenties, eerlijk en vakkundig.
We kregen in vol vertrouwen een auto mee voor een proefrit. Na terugkomst was de koop snel gesloten!
Met heel veel plezier heb ik een blauwe Kia Picanto aangeschaft uit 2007, een perfecte occasion zowel van binnen als van buiten, en keurig afgeleverd.

We zijn zeer tevreden en we bevelen dit bedrijf van harte aan.

Robert, heel veel succes verder gewenst met je geweldige autobedrijf en dat er nog vele mensen mogen genieten van jouw mooie en betrouwbare auto's!

Dankjewel dat ik ieder dag weer mag genieten van deze heerlijke en betrouwbare auto, die rijdt als een zonnetje!

Hartelijke groetjes,
Marjolein Raven

Auto aangeschaft in juni 2018, gevonden via Marktplaats.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Swalmen (Limburg)

17-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie 2e hands Peugeot 206 diesel gekocht. Mijn oude Nissan Micra kon ik inruilen. Nieuwe APK gekregen, 2 banden en remleiding vervangen. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Wijk en Aalburg

16-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en deskundig advies, snelle levering, flexibel met inruilen.


Ja, ik beveel dit aan