Beoordelingen Autobedrijf de Gier

8,7
137 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Adri uit Zaandam

23-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen al meer dan 25 jaar bij garage de Gier en zijn zeer tevreden, ze doen wat ze zeggen. En de prijzen zijn schappelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zaandam

22-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service gericht bedrijf, staan altijd voor je klaar. Er wordt meegedacht, zeer deskundig en betrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Antoinette uit Amsterdam

20-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 17 jaar mijn garage. Nooit het gevoel teveel te moeten betalen, prijs/ kwaliteit is prima. Denken ook actief mee als de reparatie even niet gelegen komt. Altijd veilig onderweg en een garage waar ik echt voor om moet rijden. Heb in Amsterdam geen garage gevonden, die voldoet aan de service die ik gewend ben bij garage "de Gier"


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zaandam

11-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voorheen met de motor en inmiddels al jarenlang met de auto bij De Gier.
Oudejaarsavond werd onze auto door vandalen 'onder handen genomen'. Afspraak voor een beurt en APK stond al maar nu werd de klus extra groot, en duurder. Geen probleem voor De Gier, hun bijzonder flexibele instelling hielp ons uit de brand en hield ons op de weg. En als kers op de taart, ik kreeg de auto pas terug nadat hij nog ff door de wasstraat was geweest!
De vrienden van De Gier zijn wat mij betreft vanaf heden de Engelen van De Gier!


Ja, ik beveel dit aan

L.F. uit ZAANDAM

03-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: GOED TOT ZEER GOED


Ja, ik beveel dit aan

K uit Blaricum

14-11-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands auto gekocht. Afdingen lukte niet, maar ze hebben voor de prijs een grote servicebeurt gegeven, inclusief distributieriem vervangen.
Ook de reservesleutel, die bleek te ontbreken is keurig geregeld. Prima indruk.


Ja, ik beveel dit aan

dick uit GROOTEBROEK

30-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima personeel en prima sfeer over de service kan ik kort zijn
Al de punten die ik had aangeven zijn afgehandeld
Met zelf een nieuwe accu



Ja, ik beveel dit aan

Ben uit zaandam

27-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg aardige mensen, zeer goede service, erg behulpzaam en zeer vakbekwaan.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zaandam

05-02-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service en goed overleg over de uit te voeren reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

m.l. uit amsterdam

04-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan