Beoordelingen Autobedrijf de Gier

8,7
144 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

Gerard uit Eemnes

18-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wil toch ook reageren ,ben perfect geholpen bij de aankoop van een auto, prima geholpen door Rob,oprechte aardige kerel,no nonsens,aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Antoinette uit Amsterdam

03-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jos uit zaandam

22-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik ben voor een beurt en apk geweest en altijd snel geholpen en voor een goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Zaandam

22-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Ressa uit Zaandam

19-09-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb zelf een auto met garantie. De auto is ergens anders gekocht. Dat was al een reden voor deze garage om min mogelijk kosten te maken aan mijn auto(hebben ze zelf toegegeven). Het duur de mij telang. Begrijpelijk vond ik het ook niet kunnen en bij ophalen van mijn auto die nog steeds niet is gerepareerd gaf ik aan dat ik niet tevereden was. Maar blijkbaar wordt dat niet getollereed bij deze garage. En werd ik nog eens aan gevallenen door deze mensen ook. Niet aan te raden!!


hans uit zaandam

16-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al jaren goede ervaringen met autobedrijf de Gier staan
altijd klaar als je een probleem hebt met je auto en zijn in
de omgang uiterst correct.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Zaandam

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima service, snel geholpen terwijl er eigenlijk geen tijd voor was. 2 nieuwe banden gemonteerd, tevens gewezen, dat er uitgelijnd moest worden omdat er 1 band meer versleten was dan de ander.
Dit bedrijf raad ik zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Zaandam

23-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen al meer dan 25 jaar bij garage de Gier en zijn zeer tevreden, ze doen wat ze zeggen. En de prijzen zijn schappelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zaandam

22-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service gericht bedrijf, staan altijd voor je klaar. Er wordt meegedacht, zeer deskundig en betrokken.


Ja, ik beveel dit aan

Antoinette uit Amsterdam

20-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 17 jaar mijn garage. Nooit het gevoel teveel te moeten betalen, prijs/ kwaliteit is prima. Denken ook actief mee als de reparatie even niet gelegen komt. Altijd veilig onderweg en een garage waar ik echt voor om moet rijden. Heb in Amsterdam geen garage gevonden, die voldoet aan de service die ik gewend ben bij garage "de Gier"


Ja, ik beveel dit aan