Beoordelingen Autobedrijf Otto de Gooijer B.V.

8,8
469 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 469 beoordelingen

Adam uit Capelle aan den IJssel

13-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een geweldig bedrijf waar je voor aankoop en onderhoud het best op je plek bent. Prettige omgang met klanten! Betrouwbaar en fijne service!


Ja, ik beveel dit aan

Cissy uit Rosmalen

13-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Ommeren

11-11-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk welkom geheten en netjes behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Apeldoorn

06-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Er waren nog wat kleine reparaties die gedaan moesten worden die onder de garantie vielen. Op de reparaties kon ik wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Wageningen

31-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen door Otto. Eerlijk advies gekregen en uiteindelijk toch een andere auto gekocht dan we in ons hoofd hadden voor hetzelfde budget. We zijn er super blij mee. Garantiekwestie werd ook gelijk opgepakt en opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Marien uit Rhenen

31-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Word goed geholpen goed bedrijf klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Delft

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een skoda Octavia 1.8 gekocht met BOVAG garantie bij de Gooijer in Rhenen. We werden hierbij erg prettig geholpen door verkoopmedewerker Jan.
Helaas bleek na korte tijd al dat deze skoda een bijzonder hoog olieverbruik had (er blijken een aantal jaren verkeerde olieschraapveren gebruikt te zijn bij VAG). Nadat bleek dat er geen coulanceregeling bij de importeur meer mogelijk was heeft Autobedrijf de Gooijer de auto in hun eigen garage gerepareerd binnen de garantie. Dit was een enorme klus waarbij het hele motorblok uit elkaar moest. Tussentijds kreeg ik kostenloos een leenauto en werd ik regelmatig op de hoogte gehouden door Jan. Ik was uiteraard nogal zenuwachtig over het geheel maar Jan belde me regelmatig met de voortgang en kon me op een prettige manier gerust stellen. Ik heb de auto nu een aantal dagen terug en hij rijdt weer helemaal prima.

Vanaf het moment van melden van het gebrek heb ik altijd het gevoel gehad dat ze er serieus mee omgingen en dat het probleem opgelost zou worden.
Ondanks de problemen met de auto ben ik erg prettig geholpen door Autobedrijf de Gooijer.


Ja, ik beveel dit aan

Bss uit Laag-Soeren

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk, helder en humorvol.


Ja, ik beveel dit aan