Beoordelingen Autobedrijf de Groot B.V. Veenendaal

8,4
954 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 954 beoordelingen

Mariska uit Westervoort

19-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Laren

19-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bmw 525d aangeschaft uit 2008. Geweldige mensen in dienst. Iedereen super vriendelijk en kundig!


Ja, ik beveel dit aan

Fione uit Driebergen

17-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

s. uit apeldoorn

17-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Zijderveld

09-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij het bedrijf gekomen. We zijn zo maar zonder afspraak naar binnen gelopen en werden met openarmen ontvangen. De auto waar wij voor kwamen was niet aanwezig, maar werd binnen een kwartier gehaald. Uiteraard kregen we koffie tijdens het wachten. Na proefrit direct besloten om de auto te kopen. En daarna een afleverdatum afgesproken. Bij het ophalen werden we weer met koffie begroet en de papieren afhandeling werdt proffesioneel afgehandeld. De auto werdt netjes na buiten gereden en zag er precies zo uit als afgesproken. Klein min puntje de tank zat niet vol, maar na dit aangegeven te hebben werd dit gelijk opgelost. Ook het bloementje was attent. Prima ervaring dus.


Ja, ik beveel dit aan

Veerle uit Demen

09-07-2019
5,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb een auto gekocht waar een storing in zit. Ze kunnen het probleem (nog) niet verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

Björn uit Nijmegen

01-07-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes geholpen en de belofte nagekomen die ze aan onze jongste hadden gemaakt. Dus ook geslaagd voor een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Beverwijk

27-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf die zijn afspraken nakomt! Hier kun je met een gerust hart je auto aanschaffen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

annelies uit Emmeloord

24-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan