Beoordelingen Autobedrijf de Groot B.V.

8,4
806 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 806 beoordelingen

A.J. uit Maurik

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben fijne ervaringen en een goed en eerlijk gevoel ,en hebben het contact met Johannes als deskundig en plezierig ervaren,en komen hier graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Kesteren

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gonny uit Oosterbeek

11-02-2018
6,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangen en nemen de tijd.
Dit ivm aanschaf andere auto over de service nog geen ervaring mee.


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Ede

07-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na eerdere ervaring met plezier terug gegaan naar deze dealer voor een 'nieuwe' auto. (voor ons nieuw dan)
Ik waardeer het meedenken om samen tot een mooie deal te komen. Mocht er iets mankeren aan de auto, dan weet ik zeker dat het netjes zal worden opgelost. Autobedrijf de Groot is een aanrader voor ieder die een betrouwbare auto zoekt en uitstekend geholpen wil worden. Johannes, bedankt voor al je moeite en uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Soest

29-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk. Ook intresse naar andere dingen dan alleen auto verkopen. Leuk mee onderhandelen. Leuk bosje bloemen bij aflevering. Afspraken correct na gekomen


Ja, ik beveel dit aan

Geurt uit Renkum

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb gevraagd of ze voor mij en auto wilden inkopen en mijn auto daarop wilden inruilen. Dit hebben ze naar alle tevredenheid gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Zeewokde

24-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Zwartemeer

22-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht en 1 ingeruild, prima geregeld volgens gemaakte afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Amersfoort

22-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ede Gld

21-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jaren lang hele prettige ervaringen bij Autobedrijf de Groot, goede service en zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan