Beoordelingen Autobedrijf de Groot B.V.

8,4
761 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 761 beoordelingen

Suzanne uit Veenendaal

16-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Emmen

12-10-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joel uit Terheijden

05-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

robert uit den haag

30-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel en prettig.


Ja, ik beveel dit aan

George uit Veenendaal

28-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen met deze garage. Ze zijn ontzettend service gericht: houden zich aan hun woord en lossen problemen op zonder gezeur. Ik heb inmiddels een paar autos' bij hun gekocht en ben heel erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Uden

28-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel prettig en kundig team van mensen , professioneel en menselijk ... en daarnaast eem geweldige service met betrekking tot de aangekochte auto, top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

t uit Bennekom

21-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het aanschaffen van een gebruikte auto vriendelijk geholpen , bij verdere afwikkelingen goed geholpen en desgewenste reparatie's goed uit gevoerd en duidelijke afspraken er over gemaakt .
Misschien puntje voor de toekomst , als afleveren langer duurt dan afgesproken klant even inlichten.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Renkum

18-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb al jaren een prettige ervaring met Autobedrijf de Groot. De service staat hoog in hun vaandel en dit dragen zij persoonlijk uit.


Ja, ik beveel dit aan

Joelle uit Veenendaal

13-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk en kundig


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Almere

11-09-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na veel gedoe bij een Toyotadealer,de ANWB medewerker (zeer vriendelijk) en nog een garage de Gooier waar we afstandelijk en niet geholpen werden doorgereden naar garage de Groot.....bij binnenkomst gelijk geholpen met de auto van mijn vrouw,babbeltje,uitlezen,koffie,vriendelijkheid,bleek het toch de thermostaat te zijn afspraak gemaakt voor s'middags en om 17.30 naar volle tevredenheid auto weer gerepareerd opgehaald !!
Chapeau !!Zo wil een vrouw met kind in auto geholpen worden,en niet "t zal de koppakking wel zijn" of kunnen er pas maandag mee aan de slag" echt super service,hier gaan we zeker weer naar toe TOP!!


Ja, ik beveel dit aan