Beoordelingen Autobedrijf de Groot B.V.

8,4
784 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 784 beoordelingen

Henk uit Hoevelaken

11-12-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jochem

09-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een paar weken geleden een leuke auto gezien bij dit bedrijf maar wilde er toch even naar laten kijken door een andere garage. Dit was geen enkel probleem en kon de auto zo meenemen hiervoor. Na goedkeuring van de andere monteur heb ik de auto gekocht. Echter moest er een klein dingetje gerepareerd worden door een externe partij. Dit duurde wat langer dan verwacht maar problemen zijn keurig verholpen. Nadat ik de auto opgehaald had bleek de thermostaat ermee opgehouden te zijn. Gelijk gebeld met de Groot en kon ‘m de ochtend erna brengen. Zelfde middag kon ik de auto weer ophalen en ik hoefde geen cent te betalen. En dat zonder garantie, ik ben zeer tevreden over het bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

xandra uit amsterdam

09-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Beringe

07-12-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima klanten service


Ja, ik beveel dit aan

Laurent uit Eindhoven

05-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate prettige service, en uiterst correcte afhandeling van een onverwacht optredend probleem met de te kopen auto, in de vorm van een leenauto èn aflevering van de gekochte auto helemaal in Eindhoven voor de deur na reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Maurik

01-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk personeel. Alleen is er twee keer over in het contract een fout gemaakt. De eerste keer stond de in te ruilen auto er niet op en bij de tweede keer stonden de winterbanden die ingeleverd moesten worden er niet op. Het speel hoekje is op een onoverzichtelijke plek als je in gesprek zit met een verkoper. Een kind mee nemen is dus niet heel handig als ze nog niet zelfstandig genoeg zijn om verder op alleen te spelen.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Nijkerk

24-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn betrouwbaar en meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Maurijn uit Veenendaal

23-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastisch geholpen door goed adviserend en kundig personeel. Een bedrijf die weten wat ze doen. De auto werd netjes, goed en schoon afgeleverd.

Naast een nette aflevering snel en gratis geholpen met een klein probleempje die eigenlijk buiten de garantie viel. Zeer zeker aan te bevelen en een fantastische service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

22-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had een zeer prettig gesprek waarin duidelijk werd hoe de bedrijfsfilesofie is. Uitstekend. Denkt klantgericht en profesioneel.


Ja, ik beveel dit aan