Beoordelingen Autobedrijf De Haar

8,8
21 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Martijn uit Raalte

05-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed en correct geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Rijssen

05-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit Huizen

05-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar Sepetember 2017 een Passat Variant gekocht. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat er volledige openheid wordt gegeven met betrekking tot de herkomst (in dit geval Duitsland). Daarnaast Heb je te maken met kundige en aardige mensen met een instelling van; een woord is een woord en daar houden we ons aan. En ik heb dit ook zo ervaren. Auto rijdt fantastisch en heb tot nu toe geen verrassingen gehad. Ik kom hier zeker terug, dank je wel Martijn.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Rijssen

17-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende begeleiding en voorlichting bij aanschaf nieuwe auto, in overleg is veel mogelijk, aflevering top. Ook de garantieafhandeling verloopt prima.
No nonsens bedrijf dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Assen

28-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een storingsmelding en inhouden van de auto direct gebeld met dit bedrijf omdat op de auto nog garantie zat. De volgende dag werd de auto opgehaald en een leenauto afgeleverd. Een paar dagen later werd de auto gerepareerd weer afgeleverd en de leenauto opgehaald. Top service en snelheid. Achteraf bleek ook nog dat er marterschade was, wat niet onder de garantie viel. Maar de rekening werd door De Haar op een zeer coulante en schappelijke manier afgehandeld


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Nieuwegein

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaarheid heeft De Haar hoog in het vandel staan. Ik kan me geen beter autobedrijf bedenken dan autobedrijf De Haar. De volgende auto komt zeker weer uit Rijssen ondanks ik zelf in het midden van het land woon!


Ja, ik beveel dit aan

Hendrie uit Zwolle

15-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: December 2017 een VW Jetta Hybride aangeschaft bij De Haar. Het eerst contact via de mail verliep vlot en klantvriendelijk. Vervolgens een afspraak gemaakt om de auto te bekijken. De auto stond er zoals vooraf beschreven keurig bij.

Eenmaal akkoord met de prijs hebben we de auto direct meegenomen.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Assen

03-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en ontvangst bij de aankoop en aflevering. Goede en transparante uitleg over de historie van de auto. Afspraken worden keurig nagekomen. Kortom plezierig zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Rumpt

18-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met de aanschaf van onze nieuw auto bij De Haar. Zowel tijdens de verkoop als bij de aflevering heel vriendelijk en deskundig behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Cora uit Rijssen

17-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: - Nemen de tijd voor de klanten
- Klanten worden netjes en correct te woord gestaan
- Ziet er netjes en verzorgd uit
- Ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan