Beoordelingen Autobedrijf De Haar

9,1
37 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

ouko uit veenendaal

13-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: hebben 50 lease auto's rijden


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Rijssen

11-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, snel en op een prettige manier geholpen bij inruil en aankoop auto.


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit lochem

11-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig bedrijf en ook een prettige verkoper!


Ja, ik beveel dit aan

Menno

11-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Leimuiden

11-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed eerlijk en prima service.
Komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen

11-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Janneke

11-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden geweldig geholpen door één van de verkopers van autobedrijf de Haar. De auto werd zeer compleet afgeleverd. Onze complimenten!
De volgende auto wordt hier zeker weer gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit RijSSEN

11-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben de aankoop van een occasion als zeer prettig ervaren. de gesprekken waren ongedwongen & de aflevering prima! Als ik 1 aandachtspunt mag noemen: er is ons gezegd dat er een bos bloemen bezorgt zou worden (kon niet worden meegegeven omdat de bloemist op die dag gesloten was), maar die is tot op de dag van vandaag niet bezorgt. verder 100%!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Losser

18-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig geholpen bij mijn wensen voor de auto die ik zocht. Na 2 afspraken had ik al zoveel vertrouwen in het bedrijf zodat ik heel makkelijk de beslissing kon nemen een auto van een plaatje ( beeldscherm ) te kopen .
De auto werd keurig afgeleverd met alles zoals ik het gedacht had . Zeer goede service en heel klantvriendelijke mensen . Mijn volgende auto koop ik weer bij de Haar !


Ja, ik beveel dit aan

G uit Arnhem

03-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een gebruikte auto gekocht bij De Haar. Auto is afkomstig uit de lease. Auto is heel erg netjes afgeleverd, inclusief beurt volgens schema, waarbij preventief nog een aantal onderdelen is vervangen. Ze doen meer dan je verwacht. Mijn volgende auto koop ik ook bij dit bedrijf. Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan