Beoordelingen Autobedrijf De Lijnbaan

9,3
8 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Rik uit Heemskerk

30-10-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garagebedrijf waar je echt goed en eerlijk advies krijgt.
Je wordt netjes te word gestaan.
Je auto word altijd netjes en schoon afgeleverd.
De 3 monteurs hebben kennis van zaken en vinden voor de moeilijkste problemen een oplossing.
Ik heb diverse auto's en bussen gereden en kom hier nu al zeker langer dan 10 jaar


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Castricum

22-07-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vanmorgen constateerde ik een baksteen die door de achterruit is gegooid en op zelfde dag vervangen. Mijn complimenten voor de snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Maarssen

15-06-2011
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

jolanda uit heemskerk

12-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: juist het kleinschaalige me erg aanspreek, zo ken ik een ieder en omgekeerd is dat juist ook het geval


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Castricum

08-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Alkmaar

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: jaren staan ze voor ons klaar met vrolijke gezichten en deskundig hulp (gebaar) of het nu een nieuwe auto, grote beurt of APK is, of een zeldzame schadegevalletje.


Ja, ik beveel dit aan

Jorgen uit Akersloot

30-03-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren mijn auto hier in onderhoud!
prima!
Zo had ik in maart problemen met mijn linkerachterwiel (na wisseling van mijn winterbanden naar zomerbanden). Ze hadden dat in vijf minuten verholpen, en wel kosteloos (als dank heb ik de volgende dag een taartje gebracht)


Ja, ik beveel dit aan

Jorgen uit Akersloot

30-03-2011
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren mijn auto hier in onderhoud!
prima!
Zo had ik in maart problemen met mijn linkerachterwiel (na wisseling van mijn winterbanden naar zomerbanden). Ze hadden dat in vijf minuten verholpen, en wel kosteloos (als dank heb ik de volgende dag een taartje gebracht)


Ja, ik beveel dit aan