Beoordelingen Autobedrijf De Meer B.V.

9,7
30 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Koen uit Hoofddorp

20-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super betrouwbaar, ze staan altijd voor je klaar! We hebben een auto via Autobedrijf De Meer gekocht en in onderhoud. En een andere auto in onderhoud. Altijd eerlijk advies, we raden Dimitri en zijn team bij al onze vrienden aan.


Ja, ik beveel dit aan

Luke uit Beverwijk

04-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: APK-Keuring bij de Kwikfit gehad, mijn mistlicht was niet werkend, volgens hun was het "massa probleem" en moest ik de dealer bellen voor garantie want zou een fabricage fout zijn.

Dus De Meer gebeld en aangegeven wat het probleem was. Ik kon meteen terecht en een uur laten was de auto goed gekeurd, monteur haalde de lamp eraf en het was een simpele roest beschadiging. Onbegrijpelijk dat Kwitfit dit mist.

Kortom: Super tevreden en pluspunten voor service.


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Zwolle

18-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via mijn familie bij Autobedrijf De Meer terecht gekomen.
Uitstekende service, goed zaken doen.
Kundig en eerlijk, een goed gevoel.
Zo wil je wel elke week een auto kopen...


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Diemen

25-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima !
Tuning via OBD aansluiting verzorgt en de auto rijd nu prettiger en zuiniger


Ja, ik beveel dit aan

Raymonda uit Amsterdam

01-10-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Supersnelle en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Kasper uit Hoofddorp

16-05-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk en keurig familiebedrijf met een echt persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Lelystad

28-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al ruim 20 jaar een trouwe klant! Ook nu Dimitri, de zoon, het bedrijf runt heb ik nog net zoveel vertrouwen. Hoogstaande principes vind je terug in een eerlijke arbeidsmoraal, betrouwbaarheid en transparantie.
Hier hoef ik me nooit af te vragen of ik een poot uitgedraaid word.
Vervangauto mee is nooit een probleem. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

George uit "s- Hertogenbosch

05-10-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanuit Den Bosch, onderweg naar Schiphol, had mijn Opel Zafira plots geen trekkracht meer. Met 60Km/h doorgereden om passagiers te droppen. Op parkeerplaats ANWB gebeld. Deze kon de auto niet repareren en naar Den Bosch terug rijden met 60 Km/h was onverantwoord. De ANWB adviseerde mij de dichts bij zijnde garage Autodemeer in Rijsenhout.
De ANWB had al contact gehad met de eigenaar. Ik kon de auto direct brengen De volgende dag werd ik telefonisch op de hoogte gesteld wat de reparatie waren en de kosten. 's Avonds was de auto klaar. De vervangen onderdelen kreeg ik te zien met uitleg onder het genot van een kopje koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Eelde

28-05-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onverwacht stond ik daar in Rijsenhout, met een lekke band! Woon in Eelde, dus niet echt naast de deur. Iemand wees mij naar Autobedrijf De Meer en daar ben ik naar toe gehobbeld... Ik werd meteen vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Binnen de kortste keren was mijn band (met spijker.....) gedemonteerd en werd er een passende nieuwe band gemonteerd en uitgebalanceerd. Er werden tien(!) minuten arbeidsloon in rekening gebracht en voor slechts € 78,-- kon ik weer met een gerust hart mijn weg vervolgend. Omdat er geen pinapparaat in de garage aanwezig was en ik niet genoeg contanten bij me had, kreeg ik de rekening mee met het verzoek het bedrag over te maken.... Waar vind je nog zoveel service en vertrouwen in de mensen. Hulde aan Dimitri en zijn collega!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Amsterdam

07-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk advies, deskundig, goede prijs-kwaliteitverhouding. Prettige sfeer, betrouwbaar! Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan