Beoordelingen Autofirst De Rijke Lemmer

8,7
389 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 389 beoordelingen

Raimond uit Kampen

18-02-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Rutten

16-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

roelien uit LEMMER

16-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: GOED !!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben heel goed geholpen ga nu nog even aandacht aan het bijgeluid in de auto schenken anbers kom ik nog even langs.


Ja, ik beveel dit aan

M. R. uit Emmeloord

13-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk bedrijf. Goede kennis van zaken en komen gemaakte afspraken na. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Balk

13-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaringen!
Kom je onderweg met een rammeltje in de auto te staan ,
Tja toch maar ff naar de garage De Rijke in Lemmer ,
en verteld waar ik voor kwam .
Ondanks het toch op vrijdag middag laat was , is men toch maar eens gaan onderzoeken wat het rammetje was
Er werd gevonden !
Voor veer gebroken , alles werd in werking gezet voor mij tja moest toch weer naar huis en werd er voor mij en mijn vrouw gezorgd dat er een leenauto kwam ,zoals ik bij de Rijke gewend ben ( zoals altijd ) .
Wat een geweldige service toch! Wij zij echt blij met zo,n
Fijne garage service ,en de niet te vergeten de mens vriendelijke behandeling van Personeel en Patroon .
Petje AF .
Maandag werd ik al gebeld Uw auto staat klaar .
Nogmaals dank !
Fam. W.Jouvenaar uit Balk.


Ja, ik beveel dit aan

anthoon uit Rutten

08-02-2018
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

johan uit emmeloord

08-02-2018
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan