Beoordelingen Autobedrijf De Rooy

8,6
240 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 240 beoordelingen

Jopie uit Houten

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service verleend door Michel van Angelen Persoonlijk contact zeer prettig ik ben 100% tevreden. Dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit DRIEBERGEN-RIJSENBURG

17-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige omgang, denken mee, laten meestal de onderdelen zien die vervangen zijn, offerte klopt
meestal.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Houten

10-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na jaren bij een officiƫle dealer weer terug naar De Rooy. Prima service en heerlijk dichtbij!


Ja, ik beveel dit aan

Wijnand uit Houten

30-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Lastig probleem: af en toe wil de auto niet starten. Opgelost door uitwisselen van de startmotor. Stap nu weer met vertrouwen in de auto zonder vrees dat ik niet weg kan rijden dus: prima geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Meyke uit Bilthoven

22-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Henk, mijn camper, is bij De Rooy in onderhoud naar volle tevredenheid. Het is best een onderneming om Henk te brengen en te halen namelijk..


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Houten

24-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Utrecht

20-09-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

PMH uit HOUTEN

17-09-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle en deskundige reparaties. Michel van Angelen is het visitekaartje van het bedrijf. Altijd een luisterend oor, nooit te beroerd om nog een keer iets uit te leggen, prima.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Houten

10-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zijn service gericht bezig. Geeft mij vertrouwen dat ze goed Ad vies geven.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit rotterdam

04-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: jarenlang onderhoud aan mijn auto


Ja, ik beveel dit aan