Beoordelingen Autobedrijf De Rooy

8,6
243 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 243 beoordelingen

Wil uit Houten

30-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom met plezier naar dit bedrijf omdat ik uit ervaring volledig vertrouwen heb in hun aanpak. Prima service en vriendelijke aanpak bij de receptie.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit WIJK BIJ DUURSTEDE

22-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Behulpzaam en vakbekwaam


Ja, ik beveel dit aan

Marco

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jopie uit Houten

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service verleend door Michel van Angelen Persoonlijk contact zeer prettig ik ben 100% tevreden. Dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit DRIEBERGEN-RIJSENBURG

17-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige omgang, denken mee, laten meestal de onderdelen zien die vervangen zijn, offerte klopt
meestal.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Houten

10-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na jaren bij een officiƫle dealer weer terug naar De Rooy. Prima service en heerlijk dichtbij!


Ja, ik beveel dit aan

Wijnand uit Houten

30-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Lastig probleem: af en toe wil de auto niet starten. Opgelost door uitwisselen van de startmotor. Stap nu weer met vertrouwen in de auto zonder vrees dat ik niet weg kan rijden dus: prima geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Meyke uit Bilthoven

22-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Henk, mijn camper, is bij De Rooy in onderhoud naar volle tevredenheid. Het is best een onderneming om Henk te brengen en te halen namelijk..


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Houten

24-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Utrecht

20-09-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan