Beoordelingen Autobedrijf de Rover

9,1
27 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Marit uit Ede

17-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig, eerlijk, behulpzaam. Auto en papierwerk tot in de puntjes verzorgd. Verkoper neemt alle tijd voor informatie aankoop auto en uitleg van alle interieur bediening.


Ja, ik beveel dit aan

Jc uit Sliedrecht

15-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Franz uit Alblasserdam

12-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al lange tijd een zeer, zeer tevreden klant. Een paar keer forse technische problemen gehad. Men hielp mij direct. Gelukkig kan ik weer over vervoer beschikken. Inmiddels kan ik een boek schrijven over het bedrijf. Een leerboek voor velen.


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit Sliedrecht

25-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op aanraden van een collega hierheen gegaan. In januari laten keuren en nu een kleine beurt. Eerlijke mensen. Wat nu nog niet nodig is maar waarschijnlijk wel voor de volgende beurt geven ze al aan. Prettig dus goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Molenaarsgraaf

23-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

W uit Sliedrecht

22-06-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klant sinds ik begon met autorijden. Uitstekende service. Denken altijd met de klant mee. En last but not least: Betrouwbaarheid staat voorop.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Hardinxveld Giessendam

21-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede snelle service. Duidelijkheid en eerlijkheid. betrouwbaar!!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Hardinxveld-Giessendam

28-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf de Rover is een garage waar we met alle merk voertuigen naar toe kunnen. Er wordt meegedacht en meegewerkt om de service zo optimaal mogelijk te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Rita uit Hardinxveld

17-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Hardinxveld

17-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service, staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan