Beoordelingen Autobedrijf de Rover

9,1
33 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Vivian uit Hardinxveld-Giessendam

28-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn aller eerste eigen auto bij De Rover Autobedrijf gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Giessenburg

21-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit leerdam

27-10-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super bedrijf.
fijne verkoper, eerlijk in beschadigingen zoals krasjes en deukjes in auto's.


Ja, ik beveel dit aan

De Kuiper Infra Bouw uit Hardinxveld-Giessendam

13-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbare garage waar wij met al onze bedrijfsautos terecht kunnen voor onderhoud en reparatie. Snelle service, duidelijke afspraken, vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

anoniem uit anoniem

29-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

W uit Sliedrecht.

15-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant. Zeer betrouwbaar. Eerlijkheid en service staan hoog in het vaandel. Afspraak is hier nog afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Marit uit Ede

17-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig, eerlijk, behulpzaam. Auto en papierwerk tot in de puntjes verzorgd. Verkoper neemt alle tijd voor informatie aankoop auto en uitleg van alle interieur bediening.


Ja, ik beveel dit aan

Jc uit Sliedrecht

15-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Franz uit Alblasserdam

12-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al lange tijd een zeer, zeer tevreden klant. Een paar keer forse technische problemen gehad. Men hielp mij direct. Gelukkig kan ik weer over vervoer beschikken. Inmiddels kan ik een boek schrijven over het bedrijf. Een leerboek voor velen.


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit Sliedrecht

25-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op aanraden van een collega hierheen gegaan. In januari laten keuren en nu een kleine beurt. Eerlijke mensen. Wat nu nog niet nodig is maar waarschijnlijk wel voor de volgende beurt geven ze al aan. Prettig dus goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan