Beoordelingen Autobedrijf De Smit B.V.

8,8
548 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 548 beoordelingen

Tom uit Middenmeer

17-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Correcte ontvangst, prima uitleg over de werkzaamheden en ruim voldoende tijd voor vragen. Geen enkel signaal van haast, ondanks sat het druk was. Prima!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit SASSENHEIM

09-07-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een vriendelijke goed advies van de medewerker'
met speciale dank aan Arjan en Johan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto doet het weer prima. Geweldige service


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Lisse

26-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vw Golf plus in onderhoud/APK. Goede service en dichtbij.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Nieuw-Vennep

16-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een 2de auto. We hebben al goede verhalen over dit bedrijf gehoord. Zeer klantvriendelijk en deskundig. Spreekt veel vertrouwen uit!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Voorhout

14-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service met een moeilijk probleem


Ja, ik beveel dit aan

Ellij en Herman uit Lisse

03-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Karima uit Haarlem

28-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaring tot nu toe. Erg vriendelijk en open personeel. Duidelijke uitleg en eerlijk naar de klant.
Ik kom zeker terug voor onderhoud van mijn auto die ik hier heb gekocht. Fijn dat dit bedrijf hier zoveel waarde aan hecht.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Nieuw Vennep

08-05-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik wil even een fout in mijn eerdere review rechtzetten. Ik heb per abuis een 3 gegeven voor prijs/kwaliteitverhouding. Daar ben ik echter heel tevreden over 😊. Excuus voor de vergissing!


Ja, ik beveel dit aan