Beoordelingen Autobedrijf De Smit B.V.

8,8
585 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 585 beoordelingen

Rosalie uit Hillegom

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Lisse

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je wordt vriendelijk geholpen en j krijgt altijd een kopje koffie aangeboden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2019
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heeft een gele Opel GT op zijn site staan die niet eens te koop is.
Had vorig jaar een afspraak staan om deze gele opel GT te komen bekijken. Wordt ik de ochtend net voor vertrek gebeld door de eigenaar van deze zaak. Auto was op verkeerde banden gezet en stond nog bij de bandenboer.
Werd direct gezegd dat de auto niet weg hoeft en kwam over alsof hij de auto niet kwijt wou. Hij vertelde ook dat de auto elke zomer door hemzelf gebruikt wordt en in de winter blijkbaar weer op de handelsvoorraad.
Maar zou weer gebeld worden zodra de auto weer klaar was. Helaas niks meer gehoord. Nog diverse emails gestuurd maar men reageert niet.
Kern van het verhaal is dat dit bedrijf niet te vertrouwen is. Wil je een auto niet verkopen zet hem dan niet op je website als occasion maar dat zal belastingtechnisch wel goed uitkomen.


Jan uit Lisse

21-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage die mee denkt met de klant en bij eventuele problemen eerst de klant belt.Meest al een leenauto beschikbaar.De beste garage uit de bollenstreek met een topservice!!Ben al bij diverse garages geweest maar nergens zo,n goede service als bij Johan Nauta van de smit


Ja, ik beveel dit aan

G.H. uit LISSE

21-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijke medewerkers en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Hillegom

13-03-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen. Kan op mijn auto wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Lisse

20-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

jeannette uit LISSE

07-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk. Wat ze beloven komen ze ook na. Altijd netjes eerst overleggen voordat ze verder gaan met de gevonden problemen aan je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Hilversum

31-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf. Erg goede service. Niks is te gek.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit lisse

30-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan