Beoordelingen Autobedrijf De Smit B.V.

8,8
584 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
561 t/m 570 van 584 beoordelingen

Anoniem

14-03-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: zoals steeds alle aandacht en directe hulp: geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Sassenheim

12-03-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en er wordt naar je geluisterd naar de klachten verder alleen maar goeds te vertellen


Ja, ik beveel dit aan

M uit Lisse

05-03-2013
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klein maar fijn minder overhead dus meer voor de klant
doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
soms een beetje maf maar dat maakt het juist leuk


Ja, ik beveel dit aan

Jacky uit Lisserbroek

03-03-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, ze kennen je en altijd behulpzaam! Nooit problemen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

elly uit hillegom

01-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de prettigste garage die ik ooit heb gehad. ik ben vanaf het begin klant en ben meer dan tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Westzaan

28-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb vorig jaar een auto gekocht bij Michel,hij rijdt als een zonnetje en ben daar ook voor onderhoud gebleven!
Goede service!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Lisse

28-02-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is uiterst positief geweest. Ik ben goed geholpen, er is naar mij geluisterd, kreeg alle tijd voor de proefritten, ook aflevering was vrij vlot, fles wijn als attentie gehad wat ik niet zo heel passend vind bij een autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

martin uit voorhout

22-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Haarlem

20-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service! Vriendelijke en behulpzame mensen met verstand van zaken


Ja, ik beveel dit aan

angelique uit nieuw vennep

12-02-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn al klant bij autobedrijf de Smit vanaf het moment dat de zaak geopend werd. We zijn altijd erg tevreden. Goede service en persoonlijk contact. Eindelijk een autobedrijf waar je geen nummer bent.


Ja, ik beveel dit aan