Beoordelingen Autobedrijf De Smit B.V.

8,8
590 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 590 beoordelingen

Thom uit Maarn

18-07-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Lisse

14-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het overlijden van mijn man, enorm goed geholpen door Johan Nauta bij het vinden van een goede 2e hands auto. Johan denkt en handelt in het belang van de klant en adviseert op een eerlijke en integere manier. Hij verzorgt de aanschaf van het begin tot het einde en haalt de gekozen auto overal uit Nederland op zodat je er in Lisse een proefrit mee kan maken en er vervolgens ook direct in kan wegrijden als je besluit hem te kopen. Een ouderwetse vorm van service die je tegenwoordig niet vaak meer aantreft en die ik als bijzonder prettig heb ervaren. Ik rij nu in een prachtige 2e hands auto die ik voor een hele goede prijs heb kunnen kopen.
Dus bent u op zoek naar een goede 2e hands auto en wilt u een eerlijk advies met een totaalpakket aan service dan bent u bij Johan Nauta van Autobedrijf De Smit aan het juiste adres.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Lisse

05-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantgericht
Service is perfect
Staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Kelly

24-06-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Noordwijk

24-06-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Bollenstreek

21-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 4 banden gekocht nav opmerking bij een beurt door een ander autobedrijf. Bij De Smit laat ik ze installeren. Werd er gewezen dat de achterbanden nog lang niet versleten waren. De 2 nieuwe gaan dus retour. Dit bespaart mij geld.


Ja, ik beveel dit aan

Bou uit Lisse

16-05-2019
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Maxim uit Lisse

14-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben eerder al een goede ervaring gehad waarbij we een mooie spark hebben aangeschaft. Ook toen na aankoop goede service gehad. Na een onverwacht voorval ook nu weer noodgedwongen een nieuwe auto moeten aanschaffen. Vanwege de goede ervaring weer teruggekomen. Er werd goed geluisterd naar onze situatie waarna er een passende oplossing werd bedacht. Het hele proces was snel en effectief waardoor we amper hinder met onze dagelijkse routine hebben ondervonden. Nu een 2e spark en wederom dik tevreden. Ik heb dan ook eerlijk gezegd niks om op te merken. Dat rest enkel: ga zo door en we zullen blijven terugkomen. Ik zou het zeker iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Hillegom

13-05-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

d.a. uit almere

08-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: als gouwe ouwe klant nog steeds dik tevreden er over. wordt goed op de hoogte gehouden van de staat van de auto, ook tijdens reparaties iets onverwacht tegen komt wordt je op hoogte gebracht en de extra kosten. heb verder alleen te zeggen, alles het hele bedrijf en personeel uitstekend. verdiend een dikke pluim. ga zo door. als een trouwe ouwe klant, die nog steeds uit Almere komt onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan