Beoordelingen Autobedrijf de Snipperling B.V.

8,7
304 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 304 beoordelingen

Robin uit Apeldoorn

18-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg fijn geholpen, duidelijke afspraken, vakkundig en erg vriendelijk personeel. Auto erg goed gerepareerd en schoon terug gekregen! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Ugchelen

18-04-2018
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk en olie verversen van camper
€230 veel geld
Er zit volgens de pijlstok teveel olie in
Bandenspanning van alle banden te laag reservewiel zelfs 3,2 inplaats van 5,5 dus geheel niet naar gekeken.
Blauwe zeefdop van water niet terggezet lag tussen de goot bij ruitenwissers.


Anoniem

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk bedrijf met veel persoonlijke aandacht. De medewerkers kennen je van naam en gezicht. Echt Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Apeldoorn

04-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

JPH uit Apeldoorn

28-03-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Camper had APK nodig. Tegelijkertijd klein onderhoud. Helaas zat de peilstok niet in de betreffende opening. Is in overleg prima toegelicht en opgelost.
Los van bovenstaande is er een probleem met het display van het dashboard. Zou n.n.m. een terugroepregeling van Fiat behoren te zijn, gezien de vele meldingen op internet.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Deddie uit Zevenaar

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima geholpen


Ja, ik beveel dit aan