Beoordelingen Autobedrijf de Snipperling B.V.

8,7
308 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 308 beoordelingen

Casper uit Apeldoorn

03-06-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Coby uit Apeldoorn

23-05-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit VAASSEN

16-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles naar volle tevredenheid !


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Nijmegen

13-05-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, goed meedenken. Ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Apeldoorn

18-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg fijn geholpen, duidelijke afspraken, vakkundig en erg vriendelijk personeel. Auto erg goed gerepareerd en schoon terug gekregen! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Ugchelen

18-04-2018
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk en olie verversen van camper
€230 veel geld
Er zit volgens de pijlstok teveel olie in
Bandenspanning van alle banden te laag reservewiel zelfs 3,2 inplaats van 5,5 dus geheel niet naar gekeken.
Blauwe zeefdop van water niet terggezet lag tussen de goot bij ruitenwissers.


Anoniem

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk bedrijf met veel persoonlijke aandacht. De medewerkers kennen je van naam en gezicht. Echt Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Apeldoorn

04-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

JPH uit Apeldoorn

28-03-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Camper had APK nodig. Tegelijkertijd klein onderhoud. Helaas zat de peilstok niet in de betreffende opening. Is in overleg prima toegelicht en opgelost.
Los van bovenstaande is er een probleem met het display van het dashboard. Zou n.n.m. een terugroepregeling van Fiat behoren te zijn, gezien de vele meldingen op internet.


Ja, ik beveel dit aan