Beoordelingen Autobedrijf de Tiessen

9,0
38 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Arjan uit Schoonloo

18-12-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vanaf het begin al klant en ondanks dat het bij mij niet snel goed is al die tijd heel goed te spreken over deze mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Assen

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Oene

13-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf de Tiessen heb je nog echt het gevoel dat je klant bent. Nuchtere mensen die geen onzin verkopen, maar gewoon duidelijk en eerlijk zijn en hun afspraken nakomen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Assen

24-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima geholpen met een plotseling pech geval aan de auto. HULDE. !!!


Ja, ik beveel dit aan

Rijschool uit Bovensmilde

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een bedrijf dat begrijpt wat in het belang van de klant is. Je krijgt kwaliteit. En ze zijn gewoon duidelijk. Ik heb graag een eerlijk bedrijf dat me goed voorlicht. Dan een bedrijf dat bang is me weg te jagen door te lief te willen zijn. De Tiessen is zeker: "Informeel en toch professioneel".


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Assen

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Toppers zijn het staan altijd klaar met een passende oplossing klasse


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Almen

09-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een mooie auto voor een redelijk bedrag gekocht. Helmaal super!

Helaas binnen een half jaar begaf een nogal zeldzaam onderdeeltje het. Met een leenauto naar huis gereden omdat de reparatie niet op dezelfde dag uitgevoerd kon worden. Het probleem werd keurig opgelost en de gerepareerde auto werd zelfs weer thuis afgeleverd!

Het enige echte nadeel van De Tiessen is dat ze meer dan 100 kilometer ver van ons vandaan zitten.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Vries

28-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaringen,hele vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan als je ze nodig hebt en prettige gesprekken als je een auto wil kopen.
Tevens hebben ze altijd de koffie klaar


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Groningen

28-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 10 jaar klant!,zeer goede garage.
Vriendelijk, professionele uitstraling en goede kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan