Beoordelingen Autobedrijf de Tiessen

9,1
42 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Fre uit Glimmen

10-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super en betrouwbare garage. Koop mijn volgende auto daar zeker weer. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Groningen

04-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ik kwam met pech langs de kant van de weg te staan in een stad waar ik niet bekend ben. Door rondvragen en aanbevelingen van derden kwam ik bij de Tiessen uit. Autobedrijf de Tiessen heeft dit alles zeker waar gemaakt.
Bedankt mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Volendam

30-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben het Paasweekend weg naar Hof van Saksen. Op goede vrijdag om 16.30 uur tref ik een schroef aan in mijn achterwiel. Ik bel met autobedrijf de Tiessen en wordt zeer vriendelijk te woord gestaan, mag direct komen en wordt fantastisch geholpen. De band wordt gerepareerd, van alle banden wordt nog even de spanning gecontroleerd en omdat het goede vrijdag is mag ik niets betalen....
Zeer vriendelijk, top geregeld! Van dergelijke service krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht.


Ja, ik beveel dit aan

Marlou uit Groningen

10-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super ervaring. We stonden vandaag op zaterdag met een kapotte bougie kabel bij hun en de werkplaats was dicht. Ze hebben ons toch goed geholpen zodat we terug naar huis konden gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Schoonloo

18-12-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vanaf het begin al klant en ondanks dat het bij mij niet snel goed is al die tijd heel goed te spreken over deze mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Assen

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Oene

13-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf de Tiessen heb je nog echt het gevoel dat je klant bent. Nuchtere mensen die geen onzin verkopen, maar gewoon duidelijk en eerlijk zijn en hun afspraken nakomen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Assen

24-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima geholpen met een plotseling pech geval aan de auto. HULDE. !!!


Ja, ik beveel dit aan

Rijschool uit Bovensmilde

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een bedrijf dat begrijpt wat in het belang van de klant is. Je krijgt kwaliteit. En ze zijn gewoon duidelijk. Ik heb graag een eerlijk bedrijf dat me goed voorlicht. Dan een bedrijf dat bang is me weg te jagen door te lief te willen zijn. De Tiessen is zeker: "Informeel en toch professioneel".


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Assen

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan