Beoordelingen Autobedrijf de Vossenbrink B.V.

8,7
186 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 186 beoordelingen

Arno uit Tegelen

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief. Men is zeer open en eerlijk. Hier zijn (mondelinge) afspraken ook echt afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit BORNE

14-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongekende service! Ik heb mijn auto hier gekocht en ben nu ook klant voor wat betreft de onderhoud van mijn auto. Ik vind Vossenbrink zeer klantgericht. Ze nemen altijd de tijd om je in te lichten, problemen uit te leggen en/of te laten zien. Al snel kennen ze de persoon bij de auto en kunnen hier gericht advies op geven en wanneer nodig staan zij per direct voor je klaar. Jullie servicegerichtheid en eerlijkheid is van ongekende waarde, wees daar zuinig op. De prijs/kwaliteit is tevens goed.


Ja, ik beveel dit aan

Alke uit Daarle

09-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik heb hier mijn auto ingeruild en dezelfde dag een andere auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Delden

31-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik vind het bedrijf bijzonder prettig, zeer service gericht. Het personeel is heel attent, denkt mee.
Zowel bij onderhoudsafspraken als bij aanschaf van nieuwe (gebruikte) auto wordt heel goed meegedacht en advies gegeven. Ik heb alleen maar uitstekende ervaringen met het personeel en het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Deil

28-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ken het bedrijf alleen van de aankoop van mijn auto.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden duidelijk beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hengelo

26-05-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring gewoon en niet overdreven gedrag van de verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Almelo

26-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

FW uit Hengelo

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd zeer behulpzaam en met deskundigheid geholpen.
Aanbevelenswaardig !!


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit PURMEREND

21-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij vossenbrink stond eindelijk mijn auto te koop voor een hele mooie prijs.
Ik heb al veel auto's aangeschaft bij autobedrijven maar dit is de eerste keer dat ik een auto heb gekocht zonder me opgelicht te voelen.
Heldere afspraken en een hele eerlijke prijs.
Op internet stonden al mooie Recensies en geheel terecht.
In de garantie periode een klein dingetje laten reparen zonder gedoe en kon meteen terecht.
Een prachtig familie bedrijf.



Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Delden

20-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service bedrijf, al een aantal auto's gekocht en super tevreden.
Niet te moeilijk bij deze jongens 👍


Ja, ik beveel dit aan