Beoordelingen Autobedrijf de Vossenbrink B.V.

8,7
236 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 236 beoordelingen

Carla uit Amsterdam

09-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en deskundige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Denekamp

09-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-11-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nieuwe auto gekocht en helaas was de tank bijna leeg. Ik had wel verwacht dat de tank helemaal vol zou zitten.
Voor de rest wel netjes behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Delden

27-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Delden

27-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top! De klantgerichte helden van het onderhoud van ons ‘wagenpark’.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, correct,en duidelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Dronten

24-11-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Fiat Panda gekocht en al tijdens de proefrit bleek dat de radio niet uitging als je het contact af zette. Volgens Vossenbrink gaat dit automatisch na 30 minuten als het contact uit gezet wordt. Welnu, gewoon "gelul" de autoradio was gewoon stuk en hadden blijkbaar geen zin om hem te vervangen.
Ook bij de aanschaf gelijk een Parrot 9200 handsfrew set gekocht, de afstand bediening die op het dashboard gemonteerd moest worden lag gewoon los in de asbak en de display was zo dom gemonteerd dat 'ie er gewoon afviel. Weer terug, de zaak gemonteerd en op weg naar huis bleek dat get display stuk was. Gebeld, volgens Vossenbribk lag dit aan de leverancier, we bestellen wel een nieuwe.
Na 2 weken weer terug, nieuwe gemonteerd, weer stuk. Gebeld, ja uhhhh dan moeten we alles na en doormeten weer terug en tot onze verbazing hadden wij geen tijd om onze koffie op te drinken. Wat blijkt........ de sukkeld hadden gewoon de iude djsplay weer gemonteerd i.p.v. de nieuwe.
Dus 4x heen en weer gereden voor de kat z'n ........ en geen woord van excuses.
Gisteren naar een serieuse garage hier in Dronten geweest, nieuwe radio(de andere was stuk). Daarbij het arbeidsloon en het goed installeren van de Parrot 9200.
Garage Vossenbrink u wordt bedankt.


Gerald uit Rijssen

23-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

joke uit Enschede

23-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan