Beoordelingen Autobedrijf de Vossenbrink B.V.

8,7
315 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 315 beoordelingen

Jessica uit Delden

22-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom om een onderhoudsbeurt te laten doen en ik krijg een nauwkeurige en gedetailleerde beschrijving van wat het gaat kosten. Dat klopt helemaal met wat ik moet betalen als ik mijn auto weer ophaal. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Delden

22-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit delden

22-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een bedrijf waar de klant nog KONING is,top


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Delden

22-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg prettig, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beckum (Gem. Hengelo (O))

21-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al lang bekend met De Vossenbrink en steeds weer kom ik tot de conclusie: dit is een garagebedrijf zoals een garagebedrijf moet zijn, vriendelijke mensen, afspraak is afspraak en niet op de laatste, maar op de eerste plaats: zeer betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Rijnsburg

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maandag een occasion gekocht bij dit betrouwbare bedrijf. Heb daarvoor een lange tocht ondernomen, want Delden ligt niet voor mij om de hoek. Het was zeer de moeite waard geweest: dank aan de vriendelijke en uitermate behulpzame verkopers Robert en Michiel en natuurlijk ook aan het reparatieteam. Ik heb een mooie, gedegen en goed afgeleverde auto meegekregen en aanvaardde de terugreis met goed gevoel van veiligheid en zekerheid. Een aanrader voor diegenen die hier een occasion zien aangeboden op internet maar de reis wellicht te lang vinden. Boek een overnachting in het mooie Hof van Twente en keer naar huis met een prima occasion tegen een prima prijs! Met vriendelijke groet, Petra Lantinga


Ja, ik beveel dit aan

Axel uit Rijswijk

10-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zojuist een auto verkocht aan Vossenbrink. Een van de eigenaren heeft een goed bod gedaan, heeft het hele proces helder uitgelegd en heeft een snelle afspraak voor bezichtiging gemaakt. Bij bezichtiging heeft hij de auto prettig geïnspecteerd (duidelijk aangegeven waar hij waarom naar keek) en alle zorgen rondom betaling/overschrijven weggenomen. Heel netjes eerst gewacht tot het geld was overgemaakt en daarna zonder haast de auto overgeschreven. Het hele proces ging soepel, duidelijk en prettig.


Ja, ik beveel dit aan

EHGM uit DELDEN

16-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Inez uit Zaltbommel

14-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze aanschaf was een juweeltje van 20 jaar oud, in goede staat en is keurig afgeleverd. Mooie showroom. Zeer keurige en correcte verkoper/eigenaar. Hij wist ons inziens te weinig van de auto zelf af. Maar wij gingen uiteraard goed voorbereid helemaal naar de andere kant van het land.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heenvliet

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, super service, zelfs na het kopen van een auto, no nonsens service. Ik ben erg blij met mijn aankoop. En wat ze beloven doen ze bij De Vossenbrink.


Ja, ik beveel dit aan