Beoordelingen Autobedrijf de Vossenbrink B.V.

8,7
193 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 193 beoordelingen

Barry uit Oldenzaal

03-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed contact, eerlijk en normaal. Ben zeer tevreden over het bedrijf. Zou hun iedereen aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Saasveld

03-08-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Annen

03-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt zo'n goede dorpsgarage niks is te veel en houden zich netjes aan de afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Delden

08-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Delden

07-07-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: - Plezierig in de omgang
- Vakkundige personeel en dito adviezen
- Zeer klantgericht, creatief bij hulpvragen van de klant

Toelichting Reden Bezoek:
- Onderhoud & APK
- Aanschaf cq vervanging auto
- Opslag winterbanden
- Tussendoor kleine hulpvragen en adviezen
Samengevat: Alles wat met onze auto's te maken heeft


Ja, ik beveel dit aan

ab uit delden

07-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Menno

03-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de Vossenbrink een andere auto aangekocht. Het verkoop-/aankooptraject verliep bijzonder prettig. Vriendelijke en niet opdringerige verkopers. Goede informatie en eerlijke verhalen. Alles in goede
en ongedwongen sfeer. Na aankoop van de auto goede afspraken kunnen maken over de aflevering. Zelfs alle wensen die door mij nog wat later werden toegevoegd, zijn zonder problemen uitgevoerd. Er wordt goed gecommuniceerd en prima gereageerd. De werkplaats heeft uitstekend werk geleverd bij aflevering van de auto. Zeker aanbevelingswaardig!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Tegelen

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief. Men is zeer open en eerlijk. Hier zijn (mondelinge) afspraken ook echt afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit BORNE

14-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongekende service! Ik heb mijn auto hier gekocht en ben nu ook klant voor wat betreft de onderhoud van mijn auto. Ik vind Vossenbrink zeer klantgericht. Ze nemen altijd de tijd om je in te lichten, problemen uit te leggen en/of te laten zien. Al snel kennen ze de persoon bij de auto en kunnen hier gericht advies op geven en wanneer nodig staan zij per direct voor je klaar. Jullie servicegerichtheid en eerlijkheid is van ongekende waarde, wees daar zuinig op. De prijs/kwaliteit is tevens goed.


Ja, ik beveel dit aan

Alke uit Daarle

09-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik heb hier mijn auto ingeruild en dezelfde dag een andere auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan