Beoordelingen Autobedrijf De Wildt

9,2
107 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

pim uit amsterdam

10-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar bedrijf en een goede service


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Apeldoorn

05-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen met de aanschaf voor andere auto. klant staat hoog in het vaandel bij hun.
Super bedrijf. kan t iedereen aanbevelen als je betrouwbare occasion zoekt met goede service. wij vinden hun een Topper. wij komen uit apeldoorn is niet naast de deur, maar voor goede service en kwaliteit rijden wij graag iets verder.


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Nieuwkoop

30-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. Bijzonder klantvriendelijk en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit eersel

28-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs, na een best lange zoektocht naar een Lexus IS 250, bij Autobedrijf de Wildt terechtgekomen. Daar stond een mooi exemplaar die mijn interesse had. Inmiddels heb ik de auto een aantal weken in mijn bezit. Ik heb een hele aangename ervaring mbt tot deze koop en de hele afwikkeling daarvan. Auto in prima staat afgeleverd en afspraak was afspraak. Een autobedrijf dat in oplossingen denkt in plaats van problemen. Een verademing!!Dank daarvoor beste Rob.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

06-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na mijn eerste mail- en telefonisch contact en mijn eerste bezoek aan dit bedrijf ben ik zeer te spreken!


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Sassenheim

18-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel fijn familie bedrijf, met veel deskundigheid en een fijne omgang met de klant. Er werd de tijd genomen en de auto is in perfecte staat afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Heemstede

20-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige mensen, deskundig, geven goed advies. Staan altijd klaar voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb positieve ervaringen. Mijn auto wilde niet meer starten. De Wildt heeft de auto opgehaald, vastgesteld dat dit aan de brandstofpomp lag en deze vervangen. Deze gehele dienstverlening tegen een goede prijs. Ook de tussentijdse communicatie was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Haarlem

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 9,
De mensen van Autobedrijf de Wildt zijn attent en we zijn uiterst vriendelijk geholpen. Ze komen erg prettig en betrouwbaar over en staan volledig achter hun product.


Ja, ik beveel dit aan

Arjenne uit Zwanenburg

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen zowel bij onderhoud als bij aankoop van een andere auto. Prettig bedrijf, goede communicatie en fijne mensen die er werken.


Ja, ik beveel dit aan