Beoordelingen Autobedrijf De Wildt

9,2
111 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Anna uit Hoofddorp

19-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ging voor reparatie en schadeherstel aan mijn Toyota Yaris. Het was een hele zoektocht naar de oorzaak waarom de accu steeds leeg liep. De wijze waarop werd meegedacht en de rust die de medewerkers toonden was zeer plezierig.
Mijn ervaring: Het is steeds moeilijker om de service te vinden die vroeger zo ‘normaal’ was. Bij deze garage is hij volop aanwezig.
Om kosten te sparen werden gebruikte onderdelen gezocht, wat wil je nog meer!?


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Almere

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto’s en goede service.
Prettig in de bespreking en onderhandeling.
Prima aflevering en adviezen
Top en zeer tevreden met auto en bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Hoofddorp

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Vriezenveen

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Chappeau voor het vertrouwen dat wij hebben ontvangen van dit geweldige autobedrijf


Ja, ik beveel dit aan

pim uit amsterdam

10-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar bedrijf en een goede service


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Apeldoorn

05-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen met de aanschaf voor andere auto. klant staat hoog in het vaandel bij hun.
Super bedrijf. kan t iedereen aanbevelen als je betrouwbare occasion zoekt met goede service. wij vinden hun een Topper. wij komen uit apeldoorn is niet naast de deur, maar voor goede service en kwaliteit rijden wij graag iets verder.


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Nieuwkoop

30-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. Bijzonder klantvriendelijk en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit eersel

28-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs, na een best lange zoektocht naar een Lexus IS 250, bij Autobedrijf de Wildt terechtgekomen. Daar stond een mooi exemplaar die mijn interesse had. Inmiddels heb ik de auto een aantal weken in mijn bezit. Ik heb een hele aangename ervaring mbt tot deze koop en de hele afwikkeling daarvan. Auto in prima staat afgeleverd en afspraak was afspraak. Een autobedrijf dat in oplossingen denkt in plaats van problemen. Een verademing!!Dank daarvoor beste Rob.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

06-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na mijn eerste mail- en telefonisch contact en mijn eerste bezoek aan dit bedrijf ben ik zeer te spreken!


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Sassenheim

18-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel fijn familie bedrijf, met veel deskundigheid en een fijne omgang met de klant. Er werd de tijd genomen en de auto is in perfecte staat afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan