Beoordelingen Autobedrijf De Wildt

9,2
112 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

Han uit Noordwijkerhout

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op naar Nieuw-Vennep om mijn bejaarde auto in te ruilen voor een "nieuwe" 15 jaar (!) jonge Toyota Corolla 1.6. automaat met, ondanks de leeftijd, een ongelofelijk lage km. stand.
Aan de auto hing desondanks een voor mij behoorlijk prijskaartje, maar de Vennepse sloopregeling voor mijn auto en de uitstekende staat waarin de Corolla verkeerde deden mij overstag gaan.
Op de eerste de beste dag weigerde de auto echter dienst en na een paar stroomstoten voor de accu reed ik meteen naar garage de Wildt. Na het doormeten van de accu was er twijfel over het wel of niet vervangen ervan, maar ondanks de niet te verklaren oorzaak, werd er toch een nieuwe accu geregeld en kon ik na een kop koffie weer huiswaarts. Over service en garantie gesproken... Ik heb er inmiddels al een aantal ritjes opzitten, en ben in deze korte tijd al een zeer tevreden Toyota-rijder geworden.


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Hoofddorp

19-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ging voor reparatie en schadeherstel aan mijn Toyota Yaris. Het was een hele zoektocht naar de oorzaak waarom de accu steeds leeg liep. De wijze waarop werd meegedacht en de rust die de medewerkers toonden was zeer plezierig.
Mijn ervaring: Het is steeds moeilijker om de service te vinden die vroeger zo ‘normaal’ was. Bij deze garage is hij volop aanwezig.
Om kosten te sparen werden gebruikte onderdelen gezocht, wat wil je nog meer!?


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Almere

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto’s en goede service.
Prettig in de bespreking en onderhandeling.
Prima aflevering en adviezen
Top en zeer tevreden met auto en bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Hoofddorp

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Vriezenveen

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Chappeau voor het vertrouwen dat wij hebben ontvangen van dit geweldige autobedrijf


Ja, ik beveel dit aan

pim uit amsterdam

10-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar bedrijf en een goede service


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Apeldoorn

05-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen met de aanschaf voor andere auto. klant staat hoog in het vaandel bij hun.
Super bedrijf. kan t iedereen aanbevelen als je betrouwbare occasion zoekt met goede service. wij vinden hun een Topper. wij komen uit apeldoorn is niet naast de deur, maar voor goede service en kwaliteit rijden wij graag iets verder.


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Nieuwkoop

30-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. Bijzonder klantvriendelijk en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit eersel

28-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs, na een best lange zoektocht naar een Lexus IS 250, bij Autobedrijf de Wildt terechtgekomen. Daar stond een mooi exemplaar die mijn interesse had. Inmiddels heb ik de auto een aantal weken in mijn bezit. Ik heb een hele aangename ervaring mbt tot deze koop en de hele afwikkeling daarvan. Auto in prima staat afgeleverd en afspraak was afspraak. Een autobedrijf dat in oplossingen denkt in plaats van problemen. Een verademing!!Dank daarvoor beste Rob.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

06-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na mijn eerste mail- en telefonisch contact en mijn eerste bezoek aan dit bedrijf ben ik zeer te spreken!


Ja, ik beveel dit aan