Beoordelingen Autobedrijf De Wildt

9,2
90 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 90 beoordelingen

Edith uit Nieuwegein

22-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen augustus 2016 bezocht ik autobedrijf de Wildt in Nieuw Vennep. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Rob de eigenaar van dit familiebedrijf. De auto waarmee ik een proefrit wilde maken stond klaar. Zonder allerlei formulieren te moeten invullen, kon ik de auto meenemen voor gebruik. Dit vertrouwen gaf mij een fijn gevoel en voelt als erg klantvriendelijk. De afhandeling van de aankoop van deze auto is prima verlopen. Het voordeel bij dit bedrijf is ook dat de klant niet de welbekende 650 euro rijklaar kosten hoeft te betalen, maar 250 euro, Op de dag van aankoop lag in het hele land internet ruit en was het nog spannend of het zou lukken om de auto op mijn naam over te schrijven op mijn naam. Rob heeft alles in het werk gesteld om alles toch goed te laten verlopen.
Drie maanden later had ik een onderdeel nodig voor mijn zijspiegel. Deze schade viel niet onder de BOVAG garantie maar is mij toch kosteloos toegstuurd.
De Toyota Corolla Verso welke ik bij garage de Wildt heb gekocht rijdt echt geweldig en we zijn nog erg blij met deze aankoop die bij deze klantvriendelijke garage is gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

jwj uit haarlem

08-12-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Leiderdorp

08-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij voelen ons erg thuis bij Autobedrijf De Wildt en zijn zeer tevreden over de service die het bedrijf levert. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen over de auto en/of de verrichtte werkzaamheden. Ook denken de medewerkers mee over oplossingen voor eventuele problemen. Het is erg prettig dat er altijd vervangend vervoer geregeld kan worden wanneer onze auto voor onderhoud of reparatie in de garage is.


Ja, ik beveel dit aan

L.

25-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het afleveren van de auto hadden ze bij Autobedrijf De Wildt alle tijd voor mij. Eerst hebben we de benodigde administratieve handelingen gedaan, waarna elk knopje in de auto aan mij werd uitgelegd. Bij aflevering ontving ik zelfs nog een plant. Het was alsof ik een auto afgeleverd kreeg bij een officiële dealer! Toen ik net buiten de garantieperiode tegen een kostbare reparatie aanliep, ontving ik nog een aardige tegemoetkoming in de kosten. Autobedrijf De Wildt was hiertoe niet verplicht, maar omdat ze het bijzonder vervelend vonden dat de auto een defect vertoonde, werd me deze vorm van coulance aangeboden. Waar zie je dat nog!


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Akersloot

17-10-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een fijn bedrijf goede service en staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Weteringbrug

13-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service, klantgericht en deskundig personeel. Daarnaast een goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

LESLIE uit hoofddorp

24-05-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In 1 woord SUPER VET COOL menselijk bedrijf. Met vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-04-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanmiddag langsgereden met een auto waarvan ik dacht dat het een kat in de zak was. Ik ben echt enorm goed geholpen waarbij de heer mij van allerlei informatie heeft voorzien, ruim de tijd heeft genomen en ook zeer bekwaam over kwam. Overal was een antwoord op. Priceless!

Ik ben met een zéér goed gevoel het pand verlaten, ik ben vanaf nu vaste klant voor onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Heemskerk

11-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pluspunten van dit bedrijf:
-Snel handelen/ reageren
-Betrouwbare indruk


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Nieuw Vennep

01-04-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers zijn vriendelijk en altijd behulpzaam; ook als ik onverwacht hulp nodig heb. Het werk wordt altijd volgens afspraak uitgevoerd. Ik vind het heel prettig dat het bedrijf voor vervangend vervoer zorgt en tegen acceptabele kosten.
Ik heb bij hen een gebruikte auto gekocht waar ik nu al 7 jaar mee rijdt en ik ben nog steeds heel tevreden met de auto. Het onderhoud wordt ook altijd goed uitgevoerd en ik heb het bedrijf er nog niet kunnen op "betrappen" dat zij onnodige kosten genereren. Ik ben een bijzonder tevreden klant en als de garage dit niveau vast houdt zal ik zeker klant bij ze blijven.


Ja, ik beveel dit aan