Beoordelingen Autobedrijf De Wildt

9,2
100 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

Anoniem

06-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb positieve ervaringen. Mijn auto wilde niet meer starten. De Wildt heeft de auto opgehaald, vastgesteld dat dit aan de brandstofpomp lag en deze vervangen. Deze gehele dienstverlening tegen een goede prijs. Ook de tussentijdse communicatie was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Haarlem

29-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 9,
De mensen van Autobedrijf de Wildt zijn attent en we zijn uiterst vriendelijk geholpen. Ze komen erg prettig en betrouwbaar over en staan volledig achter hun product.


Ja, ik beveel dit aan

Arjenne uit Zwanenburg

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen zowel bij onderhoud als bij aankoop van een andere auto. Prettig bedrijf, goede communicatie en fijne mensen die er werken.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Leidschendam

23-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij De Wildt heb ik de auto gevonden en gekocht, die ik mezelf al jaren wens. Ik ben erg kieskeurig, drie keer eerder is de aankoop van een IS200 om diverse redenen mislukt, maar nu heb ik 'm! Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken, de ontspannen sfeer, totaal niet opdringerig en Rob luistert goed naar de wensen en idee├źn van mij als klant. Eindelijk rij ik met een smile van oor tot oor in een prachtige, berefijne Lexus IS200.


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Lemmer

26-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn droomauto gevonden, wat een super service en eigenaar Rob luistert goed naar de wensen van de klant. Geen opdringerige verkopers hier of domme verkooppraatjes. Ga zo door met dit mooie autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Schiedam

01-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alsof je in een warm bad stapt. Bij elke bezoek een hartelijke ontvangst vergezeld met een bakkie koffie. Personeel en eigenaar uiterst sympathiek. Service en ontvangst geven een nostalgisch gevoel, al met al een hele prettige garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Hillegom

23-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk en professioneel personeel. Alles keurig geregeld, geen verrassingen. Toezeggingen worden nagekomen, men neemt de tijd voor een klant. Als klant voel je je geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Sassenheim

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dertig jaar klant zegt genoeg. Mijn ervaringen zijn ronduit positief. Dat geldt zowel in zakelijk als in persoonlijk opzicht.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hoofddorp

13-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een autobedrijf zoals je je wenst. De sevice staat hoog in het vaandel bij de Wildt. Onze "nieuwe" 10 jaar jonge Corolla Verso had wat koppelingsproblemen. Tot twee keer toe aan de computer aangesloten (gratis) om de auto in te leren. Uiteindelijk bleek de koppeling aan vervanging toe te zijn. Dit heeft de Wildt binnen een halve dag opgelost en dat tegen een billijke prijs. kortom super!


Ja, ik beveel dit aan