Beoordelingen Autobedrijf De Wildt

9,2
112 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
101 t/m 110 van 112 beoordelingen

chris uit nieuw-vennep

10-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: super bedrijf waar service heel hoog in het vaandel staan .....als je langs komt er is altijd wel iemand die even tijd heeft om goed naar de reden van je bezoek te luisteren personeel heel vakkundig en aardig beveel hen van harte aan vriendelijke groet


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Bennebroek

13-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik rij sinds 2 weken in mijn Hyundai Tucson rond,tot volle tevredenheid.Wat mij zeer aanspreekt bij autobedrijf de Wildt is dat zij er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.Optimale service en zeer betrouwbaar,geen woorden maar daden!!Voor ieder die een goede auto zoekt is dit bedrijf een aanrader!!

Harry uit Bennebroek


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Heemstede

31-01-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik was altijd client bij een "zogenaamde officiele Toyota dealer"in Haarlem.
Na slechte ervaringen daar ben ik overgestapt naar VETOS autobedrijf de Wildt waar service nog hoog in het vaandel staat en je zonder kapsones zeer goed, deskundig en snel geholpen word.
Ik beveel autobedrijf de Wildt dan ook bij iedere Toyota eigenaar van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit nieuw-vennep

29-01-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige manier van omgang, goede service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Truus uit Nieuw-Vennep

17-09-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij De Wildt en wordt er immer snel, prettig en vakkundig geholpen. Ook mijn volgende auto koop ik weer hier.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Diemen

05-08-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enig zoeken naar een andere Kangoo kwam ik bij Autobedrijf de Wildt uit. In vergelijk met andere bedrijven die ik heb bezocht ging er hier een wereld voor mij open.Ik werd prima te woord gestaan, alles zag er professioneel uit en na mijn aankoop, stond de auto op de dag dat ik hem kwam halen al blinkend op mij te wachten.
Complimenten zijn hier zeker op zijn plaats.


Ja, ik beveel dit aan

Jens uit Amsterdam

26-07-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij De Wildt even wezen gluren,
om een dagje Urban Cruiser te huren,
Maar toen zag ik hem staan,
Mijn nieuw compaan,
Nu kan ik trots uit mijn toy-opa Corola turen!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nieuw Vennep

05-07-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn "YARIS", die ik kocht bij de Wildt in de Meer
Moest terug voor een beurt, maar nu heb ik hem weer.
Een puik resultaat,voor een prijsje op maat.
En het was op die dag ook nog prachtweer!








Ja, ik beveel dit aan

Maria

05-07-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben gewoon een heel tevreden klant.
Al zestig jaar wordt er bevlogen vakmanschap geleverd: dat is goed voor de veiligheid op de weg en voor de portemonnee. Geen 10. Er moet immers wel ruimte blijven voor groei en ontwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Amsterdam

23-06-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De Wild was voor mij het beste garagebedrijf die ik gekend heb ,en ik ben er altijd geweldig goed ontvangen en behandeld,maar ik ben verhuist naar Amsterdam, dus werd het een beetje te ver weg ,maar ik vind het nog steeds erg jammer dat ik er niet meer kom,of ze moeten de auto op mijn werk op komen halen,dan zou ik weer graag klant willen wezen.


Ja, ik beveel dit aan