Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,9
49 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Alexander uit Vuuren

15-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een ontspannen sfeer praten over de auto en prijs en bij oplevering alle gemaakte afspraken nagekomen, prima service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Leny uit Eindhoven

17-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer tevreden over de manier van verkopen en natuurlijk onze gekochte Volkswagen Golf Sportsvan. Vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad. Onze aankoop kwam uit Belgie (netjes gemeld) en er zaten onderhoudsboekjes en handleiding in het Frans bij, dit zagen we pas bij thuiskomst. Heb die week kontakt met Mark opgenomen en na 1 week ontvingen we thuis nieuwe boekjes in het nederlands die hij besteld had zonder verdere kosten. Wij zijn zeer tevreden. Fam. Meijer uit Eindhoven.


Ja, ik beveel dit aan

kitty uit bavel

10-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat zijn wij blij met de mooie hyundai ix20 automaat zilvergrijs.
De auto zweeft over de weg heerlijk.
Was van binnen en buiten keurig afgeleverd.
En inderdaad aan de keukektafel met eventueel een bossche bol is het goed zaken doen.We hopen er nog heeeeel lang mee te kunnen rijden.Bedankt familie de koning.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit oss

31-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Katja en Ronald uit Raalte

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn meer dan prettig geholpen. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Service zit in hun dna. Garantie is ook daadwerkelijk garantie daar is geen twijfel over. Mocht er weer een andere auto nodig zijn, dan is dit het adres om als eerste te bezoeken.


Ja, ik beveel dit aan

rein uit harlingen

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ford Focus gekocht bij Deko BV. Het was voor mij best wel ver weg (195 km), maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.
Auto werd keurig afgeleverd, zoals afgesproken.
Ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop.

Mark, bedankt !! en tot de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Overloon

28-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, alle tijd en een zeer betrouwbare gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Terence uit Amersfoort

23-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met Autobedrijf Deko B.V.
Zeer vriendelijk en gastvrij. Geeft meteen een goed en vertrouwd gevoel. Denkt mee en de auto werd netjes afgeleverd.
Is zeker een aanrader om er een auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

jan wieger uit leek

31-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: specifiek marktsegment in een familiaire omgeving. Koffie aan de keukentafel geeft dat sfeertje weer. Goed materiaal en klantgerichte aanpak.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Dordrecht

29-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige ervaring! Geen gladde verkopers maar gewoon eerlijk en recht door zee! Ik beveel dit bedrijf aan en zal mijn volgende auto zeker weer via dit bedrijf aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan