Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,9
54 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Jos uit Vught

29-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: rustige, vertrouwde mensen die de zaak runnen.
alle afspraken keurig nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Abcoude

20-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mark is een enthousiaste autogek die op een uiterst plezierige wijze zijn klanten te woord staat. Alle informatie is beschikbaar en correct. Ik ben zeer tevreden met mijn jonggebruikte Mazda 6.


Ja, ik beveel dit aan

Siem uit MIDDENMEER

12-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst met eerst een kopje koffie na de lange rit. Vervolgens een uitgebreide proefrit kunnen maken met de beoogde Mazda CX5 en die zag er prima uit. Voorbanden leken wat versleten, maar die zijn vervangen voor nieuw + een trekhaak laten monteren. Na de proefrit werden we door vader uitgenodigd om mee te eten (het was ondertussen half 1 geworden) en werd er een uitsmijter met brood meegegeten aan de keukentafel. Vervolgens na een korte onderhandeling met Mark was de deal gesloten met een toe te betalen bedrag in de buurt van het eerder in ons eerste telefoongesprek aangegeven bedrag. Je rijd dus niet voor niets een heel eind om tot een goede deal te komen. Omdat er verlengde fabrieksgarantie mogelijk was, moest de afleveringsbeurt door een Mazda dealer worden uitgevoerd. Dit was geen probleem, Mark heeft hiervoor de afspraak gemaakt en ook met de dealer de verlengde garantie in orde gemaakt. De extra kosten voor de verlengde garantie heeft Deko voor mij betaald en kon ik later na de aflevering op basis van een nota aan ze voldoen, klasse! Kortom, we zijn prima tevreden over de behandeling en afhandeling. Er wordt niet aangedrongen met een snelle verkooppraat.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Breezand

28-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig contact met de eigenaar, en alle gemaakte afspraken keurig nagekomen.
De volgende wagen kan hier zomaar nog eens vandaan komen.
John, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Monnickendam

23-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top! En een goede lunch. Zeer vriendelijke mensen. Alles netjes geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Vuuren

15-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een ontspannen sfeer praten over de auto en prijs en bij oplevering alle gemaakte afspraken nagekomen, prima service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Leny uit Eindhoven

17-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer tevreden over de manier van verkopen en natuurlijk onze gekochte Volkswagen Golf Sportsvan. Vriendelijk geholpen en goede uitleg gehad. Onze aankoop kwam uit Belgie (netjes gemeld) en er zaten onderhoudsboekjes en handleiding in het Frans bij, dit zagen we pas bij thuiskomst. Heb die week kontakt met Mark opgenomen en na 1 week ontvingen we thuis nieuwe boekjes in het nederlands die hij besteld had zonder verdere kosten. Wij zijn zeer tevreden. Fam. Meijer uit Eindhoven.


Ja, ik beveel dit aan

kitty uit bavel

10-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat zijn wij blij met de mooie hyundai ix20 automaat zilvergrijs.
De auto zweeft over de weg heerlijk.
Was van binnen en buiten keurig afgeleverd.
En inderdaad aan de keukektafel met eventueel een bossche bol is het goed zaken doen.We hopen er nog heeeeel lang mee te kunnen rijden.Bedankt familie de koning.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit oss

31-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Katja en Ronald uit Raalte

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn meer dan prettig geholpen. Afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Service zit in hun dna. Garantie is ook daadwerkelijk garantie daar is geen twijfel over. Mocht er weer een andere auto nodig zijn, dan is dit het adres om als eerste te bezoeken.


Ja, ik beveel dit aan