Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,8
69 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Frank uit Tilburg

15-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren inmiddels voor de tweede keer een auto bij Deko gekocht en opgehaald. Mark had de auto,na opdracht, gezocht en gevonden in Duitsland, grondig nagelopen en wederom keurig volgens afspraak afgeleverd in Hedel!
Vertrouwd adres waar ook na de koop de service niet stopt.
Ga voor een volgende auto zeker weer met Mark in overleg!


Ja, ik beveel dit aan

Ricky uit Waddinxveen

03-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wordt netjes en vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

alexander uit west zeeuws vlaanderen

21-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onlangs een Mercedes A180 gekocht. bij aankomst stond deze buiten al netjes geparkeerd en instap klaar.
we hebben even een rondje rondom de auto gedaan, we kregen een test rist aangeboden, en bij terug komt
aan de keuken tafel met een bakje koffie en of wat fris.
de deal rond gemaakt.

alles netjes afgehandeld en na een uurtje daar geweest te zijn konden we met een nieuwe auto weer terug naar huis

heb de auto nu ruim een maand in bezit. en ben er zeer te vrede over.

verwacht geen man in pak met lak schoenen. en een deur kantoor. gewoon een normaal persoon met de keuken als kantoor. simpel en gemakkelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Eindhoven

07-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig contact, duidelijke informatie en afspraken werden nagekomen! We hebbden de auto inmiddels een paar maanden en zijn erg blij met de aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

jan wieger uit leek

05-10-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: het begin was goed, jonge mazda6 gekocht 60.000 km. goed geholpen en vriendelijk. heb nu 101.000 km op de teller staat en de motor is compleet overleden, auto is nu een half jaar. het betreft een import uit italie, met formeel alle beurten gehad. Motor is bij normaal gebruik en onderhoud overleden. onafhankelijk expert bijgeweest: kettingbreuk en regeneratieproblemen leiden tot slechte smering en dus tot kapotte turbo, nokkenlagers etc.......

niemand neemt hierin verantwoordelijkheid. Mazda NL niet en ook DEKO niet.. terwijl er een niet deugdelijk produkt is geleverd. kwam er ook achter dat deko niet bovag gecertificeerd is... dus kan eventuele juridische stappen zelf betalen. (voorwaarde rechtsbijstandverzekering)

Heel teleurstellend dat de schade 100% voor mij lijkt te te wprdem (> e 8000) en dat degene waarvan ik de auto heb gekocht niet thuis geeft.

dus: kijk uit met jonge auto's uit het buitenland en houd er rekening mee dat er geen bovag garantie op zit.


Wim uit St.Maartesndijk

12-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ben al jaren klant bij Mark. Altijd eerlijk en correct geholpen. Alle afspraken goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Espel

11-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze droomauto bij deko gekocht. Fantastisch geholpen voor, tijdens en na aankoop. Ook toen er na een week ern kleine storing optrad werden we fantastisch geholpen. Voor ons was het toch wel spannend om een auto ver (1,5 uur rijden) van huis te kopen. Maar na wat reviews te hebben gelezen, hadden we er alle vertrouwen in. En daar zijn we niet in beschaamd. Wij bevelen deze garage dan ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Rob

04-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Augustus 2018 een Mazda gekocht bij Mark.
Heel erg prettig ervaren. Brabantse gemoedelijkheid.
Auto stond netjes klaar om een goede proefrit kunnen maken.
Extra opties waren geen probleem en zijn super afgehandeld. Trekhaak en extra beurt.
Als service nog een witte kentekenplaat en Nederlandstalige boekjes + lakstift erbij gekregen.
Mocht ik weer een auto gaan aanschaffen kom ik zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Dordrecht

26-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: aangenaam


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijke handel voor een nette prijs, geen verborgen kosten of meerprijzen.


Ja, ik beveel dit aan