Beoordelingen Autobedrijf Deko B.V.

8,9
64 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Wim uit St.Maartesndijk

12-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ben al jaren klant bij Mark. Altijd eerlijk en correct geholpen. Alle afspraken goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Espel

11-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze droomauto bij deko gekocht. Fantastisch geholpen voor, tijdens en na aankoop. Ook toen er na een week ern kleine storing optrad werden we fantastisch geholpen. Voor ons was het toch wel spannend om een auto ver (1,5 uur rijden) van huis te kopen. Maar na wat reviews te hebben gelezen, hadden we er alle vertrouwen in. En daar zijn we niet in beschaamd. Wij bevelen deze garage dan ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Rob

04-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Augustus 2018 een Mazda gekocht bij Mark.
Heel erg prettig ervaren. Brabantse gemoedelijkheid.
Auto stond netjes klaar om een goede proefrit kunnen maken.
Extra opties waren geen probleem en zijn super afgehandeld. Trekhaak en extra beurt.
Als service nog een witte kentekenplaat en Nederlandstalige boekjes + lakstift erbij gekregen.
Mocht ik weer een auto gaan aanschaffen kom ik zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Dordrecht

26-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: aangenaam


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijke handel voor een nette prijs, geen verborgen kosten of meerprijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Waalwijk

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een jong gebruikte passat gekocht bij Mark.. In eerste instantie kwamen we kijken bij een passat die hij had staan, echter durfde we toch de witte bekleding niet aan..
Mark gevraagd eens rond te kijken of hij iets anders wist te staan wat aan onze wensen voldeed. Niet lang daarna belde hij op dat ie er 1 in Italiƫ gevonden had.

Daarna heeft hij alles volledig georganiseerd en geregeld. Vrijblijvend heeft hij hem naar Nederland gehaald. Was het iets voor ons, prima.. Zo niet dan ging hij gewoon de site op..
Maar het was zeker iets voor ons, en we zijn het eens kunnen worden over de prijs en overige voorwaarden (zomer banden en extra achteruit rij camera)..

Al met al, erg prettig en ongedwongen geholpen! (aan de keukentafel)..


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Helmond

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Marwijksoord

06-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed !!
Vriendelijke mensen die je normaal behandelen zoals het hoort. Geen glimmende showroom, zwarte lak schoentjes en hun haar achterover gekamd.
Gewoon mooie auto's, vriendelijke mensen en een goeie sfeer.. zoals het hoort !


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Hilvarenbeek

27-07-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben het kopen van een andere auto bij Mark als prettig ervaren. In een huislijke sfeer aan de keukentafelkeuken is alles rustig besproken en afgerond.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Doorwerth

20-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ! Vriendelijke en deskundige benadering.


Ja, ik beveel dit aan