Beoordelingen Autobedrijf Den Hartog B.V.

8,5
293 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
11 t/m 20 van 293 beoordelingen

Ron uit Dordrecht

17-08-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens vakantie met de Opel een raar geluid aan voorzijde. Bij thuiskomst gebeld met Arjan en werd kort daarna terug gebeld door Monteur om even door te nemen wat er precies door mij geconstateerd was. Auto opgehaald thuis en vervangende wagen en vanavond weer terug. Ik rijd al meer dan 30 jaar auto maar deze garage doet nog wat extra's voor zijn klanten, kortom een TOP garage die ik zeker zal aanbevelen !!!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Dordrecht

17-08-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens vakantie met de Opel een raar geluid aan voorzijde. Bij thuiskomst gebeld met Arjan en werd kort daarna terug gebeld door Monteur om even door te nemen wat er precies door mij geconstateerd was. Auto opgehaald thuis en vervangende wagen en vanavond weer terug. Ik rijd al meer dan 30 jaar auto maar deze garage doet nog wat extra's voor zijn klanten, kortom een TOP garage die ik zeker zal aanbevelen !!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Vlaardingen

25-07-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Doel trefend, klantvriendelijk, altijd een warme ontvangst. De klant is altijd koning en wordt op de hoogte gehouden van alle agenda punten mbt auto onderhoud APK keuring en evt aanbiedingen.
Bij verjaardag en feestdagen ontvang ik altijd een filicitatie.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Hellevoetsluis

25-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben hier een auto gekocht en zijn super tevreden over alles zijn nu aan het kijken naar een tweede auto voor erbij en hebben hier voor ook al contact opgenomen met den hartog als de servise weer zo goed is zullen wij hier dus ook onze tweede auto kopen


Ja, ik beveel dit aan

Leni uit Rotterdam

25-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd vriendelijk en snel en correct geholpen.
Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit Spijkenisse

19-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Emilia

16-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb begin dit jaar een occasion gekocht bij dit bedrijf nadat ik deze auto op de website had zien staan. De auto zag er in het echt net zo netjes uit als op de foto en ik ben ontzettend goed geholpen! Ik kom zelf uit de omgeving van Den Haag (niet echt om de hoek dus), maar zou zeker jaarlijks teruggaan naar den Hartog voor de grote of kleine beurt van mijn auto, omdat ik zo tevreden ben over de service en deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zoetermeer

08-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

S uit P'drecht

29-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf. Goede service. Heb met plezier een auto hier gekocht.


Ja, ik beveel dit aan