Beoordelingen Autobedrijf Den Hartog B.V.

8,5
289 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
281 t/m 289 van 289 beoordelingen

Wijnand uit Geervliet

11-02-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb autobedrijf den Hartog gebeld met de vraag of zij een auto op LPG hadden staan, helaas hadden ze deze niet op dat moment staan.
Na een aantal weken ben ik door de verkoper opgebeld dat er een auto op LPG binnen zou komen, en of ik nog interesse had..
Ik heb de auto gekocht en hij bevalt prima...


Ja, ik beveel dit aan

Manuela

09-02-2012
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed geholpen. Fijne ervaring. Zou er zeker weer terug gaan. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

A&MV Advies

09-02-2012
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je wordt vriendelijk geholpen en zijn service gericht. Als ondernemer ben ik tevreden over de dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Dordrecht

09-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Rustig geholpen, wordt de tijd genomen en duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-02-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Hellevoetsluis

08-02-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Stampersgat

08-02-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een relatie positieve berichten gehoord over dit bedrijf. Tijdens ons bezoek, waarin we aangaven op zoek te zijn naar een goede gebruikte auto, prettig geholpen. Op ons verzoek stonden een paar dagen later keurig 2 auto's klaar voor een proefrit. Ook nu weer vriendelijk geholpen, en nam men ruim de tijd voor ons, ook voor het afhandelen van de koopovereenkomst.
Bereikbaarheid is ok, maar als je niet bekend bent in Hellevoetsluis is het even zoeken om te parkeren in de drukke Rijksstraatweg, zeker op zaterdag.


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Spijkenisse

08-02-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Gouda

08-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via de site van Autobedrijf den Hartog een mooie Opel Corsa occasion gevonden voor een goede prijs. In de eerste week na aanschaf ontdekte ik wat kleine gebreken aan de auto. Het is natuurlijk geen nieuwe auto, dus heb hier alle begrip voor. Telefonisch contact gehad met de werkplaats om een afspraak te maken, om de auto na te laten kijken. Ik kreeg keurig een leenauto mee, aangezien ik niet in de buurt woon. Na enkele uren stond de auto weer klaar, en zijn alle gebreken kostenloos verholpen. Keurig, vriendelijk personeel die hun vak verstaan! Service zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan